Лицензирани покер сайтове за България с бонуси при регистрация

Лицензирани покер сайтове за България с бонуси при регистрация
Оценете тази статия

Ако искате да си направите регистрация в онлайн покер зала, която притежава лиценз и предлага депозитен бонус за нова регистрация, bet365 poker ще ви предложи всичко това.

 

Залата е с лиценз от втората половина на 2016 г., а текущото й предложение за нови играчи е до €100 bet365 бонус нов играч.

Тази промоция се нарича “Бонус Евро“ и представлява удвояване на вашия първи депозит в Bet365 Покер с максимално ограничение 100 EUR. Усвояването на бонуса не става наведнъж, както при промоциите за спортни залози, а се прави на части. Петте първи части са от по 1 EUR и се получат за всеки 10 Статус Точки, които сте изкарали с покер игрите си из масите. Всички останали части до изчерпване на бонуса са равни на 2,50 EUR и се предоставят за всеки 150 изкарани Статус Точки.

 

Статус точките се дават при курс 10 точки за 1 EUR, което сте платили в такса за някой турнир или пък като рейк в кеш игрите.

 

За разлика от бонусите за спортни залози bet365 бонус, покер бонусът и бонус лоялност bet365 не трябва да бъде превъртан след усвояването му и може да се използва изцяло по ваше желание. Може да се каже, че просто процесът е обърнат – вместо бонусът да се дава накуп при депозита и след това да се задължават играчите да го превъртат, в покера бонусът първо един вид се превърта с това изискване за натрупване на Статус Точки и след това се дава на потребителя.

 

Това не е цялата оферта на бонуса, тъй като Bet365 ще ви предостави и билет за турнир на стойност 5 EUR след изпълнението на една елементарна мисия: да си създадете никнейм в покер залата и да изиграете по една Сит Ен Гоу игра в два различни дни. Разгледайте подробно описание на всички бонуси bet365 2024, които можете да спечелите.

Друга лицензирана зала на българския пазар е bwin покер. В нея няма да получите бонус за първия си депозит, но пък постоянно ще можете да се възползвате от редица други оферти, като например възможност за спечелване на до $400 бонус всяка седмица, фрийрол турнири с $1,500, ежедневни карти-изненада с различни награди и други.

Научете какви са всички покер бонуси за 2024.