Bet365 Poker и 100 Евро БОНУС

Bet365 Poker и 100 Евро БОНУС
Оценете тази статия
 Да, освен с брилянтните си спортни залози, Bet365 може да се похвали и с една от най-добрите онлайн покер зали в света. Покер залата на Bet365 е част от онлайн покер индустрията още от първите дни на покер бума. Както можете да разберете от нашето ревю на Bet365, това е една от най-големите iGaming компании в света и най-големия букмейкър в цял свят.
Ключова година във функционирането на покер залата на букмейкъра е 2007 г., когато тя се премести в iPoker мрежата – четвъртата по големина онлайн покер мрежа в света.
Чудите се какво представлява една покер мрежа? Тя обединява няколко покер зали в един общ „басейн“, така че играчите от всички зали да имат избор от повече противници и игри.

Мрежата на iPoker има около 3 000 играчи по кеш масите всеки ден и десетки хиляди, които участват в онлайн покер турнирите. Конкуренцията в мрежата на iPoker е по-слаба в сравнение с останалите големи мрежи, тъй като голяма част от залите в нея са собственост на букмейкърски къщи, а мнозина от залагащите на спортни събития обичат да пробват късмета си от време на време на покер масите, без да имат голяма подготовка в тази игра. Това е добра новина за вас, защото така ще имате по-голям шанс да побеждавате противниците си и да печелите пари.

Ако обичате да играете онлайн покер (най-вероятно нямаше да четете това, ако не обичахте),със сигурност Bet365 покер е един отличен избор. Тя включва функции, които не са достъпни на другите сайтове от iPoker мрежата, включително и Premium маси, които са ексклузивно за играчи от Bet365.

Ако търсите да играете покер някъде, където можете да се борите за големи награди без да рискувате значителна част от банката си, това е вашето място. Twister Sit & Go турнирите и Premium масите ви дават шанса да печелите големи награди без да прекарвате целия си ден в игра на покер.

Сваляне на покер клиента

За да започнете да играете в покер залата на Bet365, трябва да за начало да свалите специалния покер клиент на компанията. Докато казиното и спортните залози могат да се използват директно от сайта, покер залата трябва да бъде свалена като програма на вашия компютър. Това е практика във всяка една сериозна покер зала в света.
За да свалите клиента, трябва да влезете от браузъра си в сайта на Bet365 и да натиснете върху „Покер“ в основното меню в горната част на сайта, както е показано на снимката.
След това, ще видите в централната част на сайта бутон „Изтегли“.
След като натиснете този бутон, ще започне процесът по инсталиране на програмата. На екрана ще ви се появи следния прозорец:
Маркирайте полето „Приемам по-горните условия“ и след това кликнете върху червения бутон „Напред“. Тогава ще трябва да изчакате няколко минути, за да се свалят файловете на клиенти. Когато всичко е готово, ще се отвори прозорец, приканващ ви да въведете потребителското име и паролата си, за да влезнете в системата. Ако все още не притежавате акаунт, натиснете върху надписа „Регистрация“.

Ако сте натиснали върху регистрация, пред вас ще се появи страница с няколко полета, които трябва да бъдат попълнени. Те се за основни ваши лични данни, включително държава по местоживеене, пол, име, фамилия, рождена дата, данни от избран от вас документ за самоличност (паспорт, лична карта или шофьорска книжка), населено място и постоянен адрес, имейл адрес, номер за контакт, потребителско име, парола и четирицифрен код за сигурност (вие си го избирате и трябва да се уверите че сте го запомнили добре). Когато свършите работата по попълването на полетата, натиснете бутона „Регистрация“ в дъното на страницата и ще сте официален притежател на акаунт.

Покер софтуер на Bet365

Ако сте запознати с който и да е покер сайт от мрежата на iPoker, значи сте запознати и с покер клиента на Bet365. Софтуерният гигант Playtech е разработил технологията, която стои зад покер софтуера на Bet365. Това е стандартен онлайн покер клиент с всички функции, които можете да очаквате. Все пак на създателите на софтуера и дизайна им е ясно, че не всички са играли онлайн покер досега, и поради тази причина са направили клиента много user-friendly, така че дори и пълните новаци да се ориентират лесно.
Някои от функциите на Bet365 Покер включват пълна възможност за промяна на размера на масите, възможността да играете на до 16 маси едновременно и изключително информативния „Моят акаунт“ раздел, в който можете да следите всичко, случващо се около акаунта ви.
Мобилните опции на Bet365 Покер са сред най-добрите в бранша. Покер игрите са достъпни от iPad, iPhone и Android устройства просто като влезете в poker.bet365.com.
Тези, които предпочитат по-завършено мобилно покер изживяване, трябва да изтеглят специалното приложение на покер залата на букмейкъра. Приложението също е налично за iPad, iPhone и Android устройства и има функции, които няма да откриете във всяко приложение за игра с реални пари.

Играчите могат да правят депозити в своя Bet365 Покер акаунт директно от приложението. Те също така могат да влязат на същите премиум маси, както от PC клиента. Изиграните покер ръце и турнири от мобилните устройства се броят за всички бонуси и промоции на Bet365.

Игри в Bet365 Покер

Bet365 Покер се фокусира предимно върху Texas Hold’em и Omaha Poker игрите. Играчите ще се насладят на добър обхват на лимитите, вариращи от €0,01/€0,02 и така по целия път чак до €5/€10. По-голямата част от игрите в Bet365 Покер са на 6-handed маси (маси с по 6 участника). За съжаление, Bet365 Покер не предлага смесени игри и има само лимитирани оферти на Stud вариантите и то само по време на пиковите часове.
За сметка на това, винаги има изобилие от действие в Bet365 Покер. Като част от iPoker мрежата, дори и в най-слабите часове ще намирате по над 1 000 активни играчи във всеки един момент. Bet365 също така предлага Speed Poker – fast fold покер вариант, който се харесва на много играчи по света.
През първите 90 дни след регистрацията ви в Bet365 Покер, ще имате право да играете на специалните маси за начинаещи. Повечето играчи на тези маси са наистина пълни начинаещи в покер играта и са само играчи на Bet365, тоест без играчи от другите зали в iPoker мрежата.

Ако ви харесат масите за начинаещи, след това можете да се присъедините към Премиум масите, които също са само за играчи на Bet365. Там обаче няма лимит за време от създаване на акаунт. В допълнение, букмейкърът предлага специални промоции за Премиум масите от време на време.

Bet365 Покер промоци

Покер залата на британския букмейкър има няколко водещи промоции, които със сигурност ще привлекат вниманието ви. В следващите редове ще обърнем внимание на всяка една от тях.

Пакет Добре Дошли

Това е пакета от бонуси, който се предлага за новорегистрираните играчи в покер залата на Bet365. Той се изразява в няколко отделни промоции:
  • Бонус в размер до €365
  • Турнирни билети на стойност €5
За да получите бонуса и турнирните билети, трябва да направите депозит или трансфер за най-малко €10 в раздел „Покер“. Размерът на бонус сумата, която ще получите се определя от активността ви и се дава на части за натрупани Статус точки.
Статус Точките се печелят по курс 10 за всеки 1€/1£ начислен рейк или такса за турнир.
*В сила са условията на букмейкърa!

Специални чифтове

От промоцията „Специални чифтове“ можете да си спечелите част от общия награден фонд в размер на над €80,000.
За да участвате в промоцията, трябва да кликнете върху бутона „Старт“ в раздела „Мисии“ на покер клиента. Секцията „Мисии“ може да бъде открита в горния десен ъгъл на клиента, както е показано тук:
Как работи промоцията? Ако по време на участието си в покер масите на Bet365 получите определен чифт като своя стартова ръка, ще получите билет за турнир с награден фонд от €500 до €10,000. Търсения вид чифт е различен за всяка седмица. Например, в настоящата седмица на писането на тези редове трябва да получите чифт от аса.
Ако получите специалния чифт в два отделни дни в рамките на една седмица, ще се класирате за турнира с награден фонд от €10,000.

Six Plus Hold’em

В Six Plus Hold’em играете с по-малко карти в тестето, като картите с най-ниски стойности са премахнати. Тази игра носи много емоция, защотопо-често получавате силни начални карти, съответно и повече възможности за добра ръка.

Специални маси

Както прочетохте по-горе в това ревю, Bet365 е част от покер мрежата iPoker, което ви дава шанс да влизате в битки на масите с играчи и от други оператори, не само от тези на Bet365. Има обаче и т.нар. „Специални маси“, в които се изправяте само срещу регистрирани потребители на Bet365. Предимството на тези маси е, че за тях се предлагат повече промоции и дават по-бързо наградите.

Deal and Wheel

Играете за дял от 100.000€ в награди. за да участвате, натиснете иконката с колело с награди, която се намира в горната част на покер клиента. Получавате едно завъртане всеки път, когато изпълните избрана мисия в рамките на един квалифициращ период.

Premium Steps

Тук голямната награда е от 800€ срещу бай-ин за само 0.50€!

За да преминете към следваща стъпка трябва да надвиете двамата  противника във всеки турнир.

Premium Steps са достъпни и в мобилната версия, което означава, че можете да играете където и да сте.

Турнири

В покер залата на Bet365 се провеждат много турнири всяка седмица, като всеки месец има по €5 млн. в гарантирани наградни фондове за турнирите. Неделя е най-добрият ден за турнирните маняци с повече от €200,000 в комбинирани гарантирани наградни фондове. Всеки ден има и фрийроли (турнири с парични награди, но без входна такса за участие).
Един от най-модерните турнири в залата на букмейкъра са Twisted Sit & Go турнирите, при които наградният фонд се определя на лотариен принцип и победителят от него взима между 2Х и 1000Х дадената входна такса. Това означава, че с €1 можете да спечелите €1000 и то само за няколко минутки на игра, защото в тях участват по трима души. Тези турнири са налични с бай-ини от €1, €2, €5 и €10.
Има и турнири, в които можете да се борите за €800 и в които входната такса е само €0,50 или 100 Точки за лоялност.
Депозити и тегления
По подобие на повечето големи гейминг сайтове, Bet365 предлага голяма селекция от опции за депозити и тегления. Най-популярни сред играчите си остават депозитите чрез кредитни и дебитни карти, макар че има и много други опции, включително и електронни портфейли като Epay, Skrill, Neteller и т.н.
За да направите депозит, натиснете върху надписа „Банка“ във вашия покер клиент, както е показано на снимката, и след това изберете „Депозит“.
След това, трябва да изберете по какъв начин да направите депозита си. Предлагаме ви всички варианти за вашите депозити, заедно с техните условия, за да изберете този, който е най-удобен за вас:

Също като депозитите, възможните методи за тегления отговарят на изискванията на всеки клиент. Макар повечето депозитни опции да са налични и за тегленията, има и няколко изключения, така че хвърлете поглед на списъка с опции за теглене:

Поддръжка на клиентите

Bet365 предлага обширна поддръжка на своите клиенти, включваща чат на живо, имейл и телефонни позвънявания. Поддръжката е денонощна и е достъпна на различни езици, включително и българския. За да се свържете с отдела за поддръжка на клиентите от своя покер клиент, натиснете върху „Свържете се с нас“ в самото дъно на програмата.

Заключение

Лидерът в покер & казино игрите Бет365 както и в спортните залози предлага на играчите отлични условия в една от най-големите онлайн покер зали в интернет. След като се присъединиха към мрежата iPoker, условията станата дори още по-добри.
Покер залата на Bet365 постоянно подобрява своя продукт и се опитва да се отличи от останалите сайтове, бидейки конкуренция на абсолютния лидер в покер индустрията – PokerStars.
Ако искате да комбинирате интереса си към спортните залози и/или казиното с покера, Bet365 е перфектното място. Ако все още не може да играете покер ето няколко съвета от нас как да започнете : Kак да играя покер в bet365
основни покер комбинации и правила за начинаещи и какви покер бонуси за 2024 мога да спечеля.

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!

Отговорна игра

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на сайта на НАП и на Бет365 Отговорно залагане.