Букмейкъри с най-високи коефициенти за 2024 година

Букмейкъри с най-високи коефициенти за 2024 година
Оценете тази статия

Коефициентите определено са един от ключовите фактори, когато избираме букмейкърска къща.

Често играчите пренебрегват малките разлики в ставките, тъй като не смятат, че една такава минимална разлика може да доведе до осезаемо по-добри печалби.

И докато за индивидуалния залог може да се каже, че е така, то в дългосрочен план, именно тези малки разлики в коефициентите често правят голямата разлика между печелившия и губещия играч.

Полезни съвети за повече печалби при спортни залози:

  • 1. Регистрирайте се в букмейкъри, предлагащи високи коефициенти. Спокойно може да се отбележи, че всеки един от лицензираните букмейкърски къщи, които виждате и в нашия сайт, са с доста по-добри ставки от средните за пазара.
  • 2. Регистрирайте се в поне 2-3 букмейкъра, така че за всеки един залог да имате възможността да избирате най-високата ставка. Дори и средният марж на печалба на два букмейкъра да е абсолютно еднакъв, то за отделните залози почти винаги има малки разлики в ставките и е хубаво да изберете най-изгодното предложение.

Кои оператори могат да вземат приза за букмейкъри с най-високи коефициенти за 2024

Единият от тях е борсата за залози Betfair, в която коефициентите са най-високи заради спецификата на работата на сайта. В него не съществува такова понятие като “букмейкърски марж на печалба“, тъй като това на практика не е букмейкър, а платформа, събираща играчи от цял свят, които залагат помежду си. Компанията прибира за себе си единствено по 6% от нетните печалби на своите клиенти, като този процент спада с течение на времето. Регистрирайте се още сега и спечелете betfair бонуси 2024.

 

Що се отнася до същинските букмейкърите, лидер по отношение на коефициентите е bet365 спортни залози. Букито предлага едни от най-високите коефициенти и едни от най-добрите bet365 бонуси у нас, включително и bet365 бонус лоялност.

 

Който и сайт от предложените в betindex.net да изберете, насреща ще получите високи ставки. Най-важното е да имате регистрация и сметки в няколко сайта, за да изберете най-добрия коефициент.

 

В раздела топ букмейкъри можете да прочетете подробно ревю за всеки един от операторите с лиценз за България и да спечелите много бонус награди. Регистрирайте сега и поставете залог.

Вижте още печеливши стратегии за печелене на футболни залози онлайн.