Първоначален Бонус при Регистрация без Депозит за Спортни Залози

Първоначален Бонус при Регистрация без Депозит за Спортни Залози
Оценете тази статия

Какво представляват бездепозитните бонуси?

Всеки, който има опит с bet365 спортни залози или други букмейкърски къщи, е виждал оферти като “Безплатен залог. Не се изисква депозит!“.

Тези оферти позволяват на играчите да залагат с парите на букмейкъра, вместо да рискуват собствените си пари. Трудно е да се намери недостатък на такова щедро предложение.

Защо тогава, тези бездепозитни бонуси не са популярни у нас?

Защото винаги има трудни за изпълнение условия, които вървят с така наречените “безплатни пари“. Истината е, че предложенията за бездепозитни бонуси изглеждат много по-примамливи, отколкото наистина са, тъй като на букмейкърите много рядко им се налага да изплащат истински печалби. Има толкова много ограничения върху тези бонуси, че е почти невъзможно за играчите да отговарят на изискванията, необходими за превръщането на бонус парите в реални пари, които да попаднат в техния джоб.

 

Недостатък на бездепозитните бонуси

Онлайн сайтовете за залагания предлагат бонус за нов клиент без депозит, за да накарат хората да се регистрират в техния уебсайт и да депозират от собствените си средства, след като изгубят невъзможния за превъртане бездепозитен бонус за спортни залози.  Уинбет бонус при регистрация например, се предлага само срещу депозит от ваша страна и съответно условията за превъртане са по-леки и неангажиращи. 

Какво означава превъртане на бонус? Да кажем, че сте намерили букмейкър, който предлага 10 лв. бонус само срещу вашата регистрация. Регистрирате се и виждате сумата от 10 лв. по вашата сметка. Това беше лесната част, а сега идва по-трудното предизвикателство.

След това компанията изисква от вас да направите залози на определена стойност, преди тези пари да станат наистина ваши и да можете да ги теглите. Такива условия за превъртане има и при стандартните депозитни бонуси, но при офертите за бездепозитен бонус те са много по-усложнени и обикновено започват от изискване за залози на поне 20 х сумата на бонуса. Това означава, че ще трябва да заложите 200 лв., с този начален капитал от 10 лв. Да  приемем, че имате късмет и успех със залозите и изпълните изискването за превъртане. Всичките тези залагания са увеличили бонус баланса ви до, да речем, 300 лв. Това обаче не означава, че вече по сметката си имате 300 лв. и можете да ги изтеглите. Повечето оферти за бонус без депозит при регистрация за спортни залози идват с правилото, че колкото и да сте спечелили със залози, в крайна сметка получавате само размера на бонуса. Тоест, всичките усилия, които сте положили, са били само заради 10 лв.

 

Макар и да сте постигнали това без финансов риск, най-вероятно накрая ще съжалявате, че не сте използвали собствените си пари, тъй като в такъв случай щяхте да сте си изкарали няколкостотин лева, вместо само 10 лв.

 

Предлага ли се първоначален бонус при регистрация без депозит за спортни залози в България?

С оглед на всичко прочетено до тук, едва ли сте разочаровани, че нито един от лицензираните законно работещи букмейкърски къщи в България не предлага бездепозитен бонус.

 

 

Единствено efbet онлайн бяха пуснали такава оферта по случай юбилея на Христо Стоичков на стойност 8,88 лв. (символизирайки номера на легендарния футболист). Освен Ефбет тези бонуси без депозит се предлагат от малки и никому неизвестни сайтове за залози.

Големите букмейкъри, каквито са тези на българския пазар, имат друг тип оферти за новите си клиенти, които са обвързани с началния депозит на играча.

Efbet, например, имат на разположение ефбет бонус първи депозит на стойност 100% от него до 200 лв., а офертата на bet365 бонуси 2024 е 100% от депозита до 100 лв. В същото време, 50% до 200 лв. е winbet бонус, докато betfair bonus осигурява €20 бонус при залог в същия размер.