Може ли да се откаже вече направен залог в bet365 и как?

Може ли да се откаже вече направен залог в bet365 и как?
Оценете тази статия

Сигурни сте в победата на любимия тийм, залагате и после разбирате, че ключов за отбора играч няма да участва поради контузия. Вече изпитвате съмнения за изхода на мача и искате да промените или премахнете, вече направения залог в bet365 спортни залози.

Възможно ли е напълно да се откаже залог, направен в бет365?

За съжаление, не е възможно да отмените направения залог, но можете да го промените.

 

Как да променя залога си на bet365?

Не можеш да отказваш спортни залози, но може да се възползваш от една ценна опция, която се наричапромени залога“ (edit bet). Единичните залози могат да се променят, стига само да не са вече уредени, тоест резултатът да е налице и парите преведени. Залози преди или по време на спортното събитие могат да се променят.

За да промениш залога си, влез отново в профила си в bet365 и отиди на ‘My Bets’. Кликни върху бутона ‘Cash Out’, след това избери ‘Edit Bet’. Сега вече може да променяш детайли около залога. След като направиш нужните промени, съхрани ги като кликнеш върху ‘Save Changes’  и след това потвърди с ‘Confirm’.

С опцията за промяна в bet365 минимизирате рисковете от загуба. Какви са възможностите, които Ви дава bet 365?

 

  • Добавяне на нова селекция

Можете да изберете нова селекция, която да добавите към вече направения залог. Изберете функцията „Добави селекции“. Веднага ще бъдете прехвърлени на началната страница, където можете да изберете селекция. Новата селекция се отразява на временен фиш, където можете да следите коефициентите. За да добавите новата селекция към залога, изберете „Добави към Залог“ и след това „Запази промените“ и накрая „Потвърди“. Вече залогът Ви е променен. 

  • Размяна на селекция

Отваряте фиша и избирате опцията „Размяна Селекция“. Тази опция ви позволява да изберете друга селекция от същия пазар и да я смените със старта. След размяната, коефициентите се обновяват, както и новата сума за печалба. За потвърждение, натиснете първо „ОК“, а след това „Запази промените“ и „Потвърди“.

  • Премахване на селекция

Ако искате да премахнете дадена селекция от фиша, това става много лесно, като натиснете „Х“ (от ляво на селекцията). За да си върнете обратно премахнатата селекция, изберете „Върни“. Отново, след като правите промени, винаги трябва да натиснете „Запази промените“ и „Потвърди“.

  • Промяна на залога

Можете да промените вида на залога. Как става това. В горната част на фиша избирате вида на текущия залог. Следващата стъпка е да изберете „Промени Вид на Залог“. От менюто избирате какъв искате да бъде вида на залога. След като направите Вашия избор, коефициентите и печалбите се обновяват. За приемете текущите коефициенти, трябва да изберете „ОК“. Накрая потвърдете със „Запази промените“ и „Потвърди“.

Важно!

Когато променяш залога си, паричните стойности може да се качат или понижат. Курсът на залаганията също може да се променя драстично. Когато въвеждаш нови промени,  bet365 отчита курса и стойностите, които са актуални към момента на промяна на залога. Курсът и стойностите могат да се променят и докато тече процесът на промяна, затова препоръчваме ти да правиш промените колкото може побързо.

Функцията промени залог е възможна само за определени събития, пазари и срещи.

В някои случаи, поради забавяне или блокиране, промяната на залога може да е неуспешна.

 

Промените по залога, могат да се правят и през мобилното приложение на bet365.

Вижте още какви bet365 активни бонуси за 2024 можете да спечелите.

 

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!