Как да отворим акаунт в Skrill

Как да отворим акаунт в Skrill
Оценете тази статия
Skrill (Преди известна като Moneybookers) е платформа за онлайн разплащания, базирана в Обединеното кралство. Този разплащателен метод е наличен в почти онлайн сайтове по света, работещи с пари, включително и в букмейкърските къщи. В тази статия ще научите как можете да си отворите акаунт в Skrill.
 

1. Влизане

 
Посетете уебсайта на платформата www.skrill.bg и натиснете върху „Open a Free Account“ бутона.
 

2. Имейл и парола

 
В отворилата се страница започва процесът по създаването на акаунт. В първата стъпка, трябва да въведете своя имейл адрес и да изберете парола, която да използвате за вашия Skrill акаунт.
 

3. Лични данни

 
В тази стъпка трябва да въведете своите име и фамилия, заедно с датата на раждане.
 

4. Страна и валута на портфейла

 
Тук въвеждате страната, в която живеете, както и валутата, която искате да бъде основна за акаунта ви. Можете да изберете българския лев, евро, долар или някоя от десетките останали валути. Имайте предвид, че няма да можете да променяте валутата след отварянето на акаунта.
 

5. Адрес

 
Написвате своя адрес, град и пощенски код.
 

6. Последна стъпка

 
Накрая на регистрацията, трябва да въведете телефонния си номер и да потвърдите, че сте съгласни с правилата и условията за използване на Skrill. Когато сте готови, натиснете върху „Open Account“ бутона.
 

7. Верификация на Skrill по имейл

 
След като влезете в регистрирания имейл адрес, намерете писмото от Skrill и натиснете „Verify your Email address„, както е показано по-горе.