Wild 7 Fruits

Wild 7 Fruits е плодова ротативка, която е разработка на Mr.Slotty. Слот играта разполага с 25 печеливши линии и 5 барабана. Какви функции предлага играта ще видите сега.

Как се играе Wild 7 Fruits?

Играта може да стартирате от 1 бутон. Той се намира в дясната страна на екрана ви. Под него се намира бутонът, който можете да изпозвате за настройка на играта – редакция на залога, активиране на автоматичните завъртания и подробна информация за всичко останало. Необходимата ви информация като например текущ баланс, размер на залога и последната ви спечелена сума ще откриете в долната част на екрана в удобна лента.

Какви символи има играта?

Множество разнообразни символи могат да ви донесат грандиозни печалби в играта. Ябълки, череши, грозе ягоди и други символи ви очакват, като на разположение имате и двата специални символа – Wild и Scatter. Уайлд символа по стандарт може да замества останалите символи в играта, а 7-цата, който е скатер ще ви донесе различен брой безплатни завъртания.

Какви са бонус функциите, които играта има?

Бонус функциите в тази игра отново са стандартни за слот ротативките на Mr. Slotty. Тук можете да залагате всяка ваша печалба чрез функцията двойно или нищо. Тя ви позволява да заложите последната спечелена сума на черно или червено, като за целта ще трябва да използвате бутона, който ще ви се появи над този за старт на играта.

 

efbet logo 1500лв Казино Бонус Бонус Код: ****** Вземи сега