Classic Jacks or Better

Classic Jacks or Better е видео покер игра, която ви дава право да играете покер, но не на маса, а под формата на ротативка. Видео покера е много предпочитана игра от начинаещи и напреднали любители на хазарта, тъй като нейните правила са прости, а нещата се случват изключително бързо.

Как се играе видео покер?

Classic Jacks or Better се играе много лесно. Правилата на играта позволяват игра с 52 карти- тоест стандартно тесте за игра, като вие имате на разположение 5 барабана, на които да изтеглите 5 от картите в тестето. Тук най-слабата ръка е чифт валета, а останалите комбинации са базирани на реалната покер игра на маса. Интересното тук е, че при първото завъртане можете да изберете кои карти да запазите и кои не и тогава имате право на второ завъртане, което цели да направи по-голям шанса ви за печалба. Ако при второто теглене нямате успех, то тогава залогът ви е губещ.

Играта Classic jacks or better е изключително подходяща за начинаещите играчи, тъй като е много интуитивна. В горната част на екрана ви ще намерите таблица, която показва всички налични печлаби в играта, а в долната част хоризонтално подредени ще откриете бутоните за залог и сделка, както и информация за текущият ви баланс.

 

1200лв Казино Бонус Бонус Код: ****** Вземи сега