Какво да правим при забравена парола или потребителско име в Bet365

Какво да правим при забравена парола или потребителско име в Bet365
Оценете тази статия
Забравянето на потребителското си име или парола в Bet365 може да е изнервящо, особено ако вече имате депозирани средства във вашата сметка в букмейкъра. Но не се притеснявайте, защото от английската компания са се погрижили за такива случаи и има лесен начин за решаване на проблема.
На първо място, ако не сте успели да си спомните логин детайлите си в сайта, просто можете да кликнете върху „Забравен логин“ бутона, който ще откриете точно под полето за въвеждането на потребителското име и парола.

За да можете да създадете нова парола във вашия Bet365 бетинг акаунт или да възстановите потребителското си име, ще трябва да въведете вашия имейл адрес, с който сте регистрирали сметката си, 4-цифрения код за сигурност, който сте въвели при регистрацията си, както и датата си на раждане. След това ще можете отново да играете в сайта и да печелите пари. А ако все още нямате регистрация, можете да прочетете Bet365 Регистрация от България

 

Какво е 4-цифрен код за сигурност?

4-цифреният код за сигурност е число, което сте избрали при регистрацията си и което изрично ви е било упоменато, че трябва да запомните добре. Компанията изисква да дадете 4-цифрения си код за сигурност на отдела за поддръжка на клиентите при всяко действие, което е свързано с вашия акаунт, за да се уверят, че вие сте истинският притежател на сметката.

Какви са опциите ви при забравяне на 4-цифрен код?

Ако не можете да си спомните въпросното число, ще трябва да пишете отново чрез чата на екипа за поддръжка на клиенти и там те ще поискат от вас да им предоставите следната информация:
  • Потребителското ви име в букмейкъра
  • Вашето име и фамилия
  • Датата ви на раждане
  • Вашият подробен адрес и пощенски код
  • Вашият имейл адрес или телефонният номер, който е свързан със сметката ви.
  • Датата на последния ви депозит в сайта и неговия размер или последните четири чифри на последния платежен метод, с който сте правили транзакция в Bet365 (кредитна карта, КИН номер на сметката ви в epay.bg и т.н.)
  •  Нов 4-цифрен номер, който искате да бъде свързан с акаунта ви в букмейкъра

Научете още: Кои са всички бонуси на bet365 за 2024.

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!