Залози на електронни спортове в Bet365

Залози на електронни спортове в Bet365
Оценете тази статия

 Bet365 е букмейкърска къща, която дава възможност на милионите си клиенти да залагат на десетки видове спорт и да вземат bet365 бонус при регистрация. В Bet365 ще откриете дори възможността да залагате на любимите си електронни спортове, както и ще можете да бъдете в крак с всички новини и резултати от света на е-спортовете.

За електронните спортове в Bet365

Опцията за залагане на електронни спортове в този букмейкър е достъпна от главното меню със спортовете, което се намира от лявата страна на екрана. От списъка със спортовете ще намерите електронните спортове и от там пред вас ще се открият всички пазари за залози на тях. Всички големи първенства и турнири от е-спортовете са включени в програмата на букмейкърската къща.

Бетинг пазари на е-спортове в Bet365

Феновете на електронните спортове могат да залагат на популярни мултиплейър игри като League of Legends и Defense of the Ancients 2. Counter Strike Go шампионатите също са на разположение за спортни залагания. Можете просто да проверите секцията на е-спортовете в сайта на английското буки и пред вас ще се открият всички първенства и турнири, на които можете да залагате, както и всички налични пазари за тях, сред които са победител в играта, общ брой на картите, отбор да спечели поне една карта, кой отбор ще убие първия дракон и т.н.

Всяка форма на залози е специфична за играта, за която се прилагат. Когато става въпрос за някой турнир, Bet365 предлага пазар за залози за това кой отбор или играч ще спечели турнира.
В дясната част на страницата на електронните спортове ще откриете лайв секцията, в която ще можете да гледате събитията в реално време на компютъра или телефона си чрез функцията Пряко предаване на Bet365.

Новите клиенти на Bet365 ще могат да се възползват от 100% депозитен бонус, който покрива суми до 100 лв. Това е много щедра оферта за всеки фен на е-спортовете (и на спорта като цяло) и ви дава възможност да направите сериозни печалби в сайта на букито. Повече за този бонус можете да прочетете от Bet365 Преглед и бонус и всички активни bet365 бонуси за 2024.

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!