Защо да залагате в Bet365?

Защо да залагате в Bet365?
Оценете тази статия
 В толкова много области от живота има спорове кой е най-добър, спортът като цяло е почти изцяло базиран на този принцип, но когато става въпрос за сайтове за онлайн залагане, наистина има един играч, който се отличава пред другите.
 
В интернет има ослепително голямо разнообразие от сайтове за онлайн хазарт, които непрекъснато ви приканват да се регистрирате. Като се започне от изцяло безполезни сайтове до средно и високо ефективните – в онлайн пространството съществуват поне няколко стотин букмейкъра, които с удоволствие ще ви вземат парите. Но тъй като онлайн сигурността е основен фактор за всички транзакции, не изглежда никак добра идея за залагащите да предадат своите данни на сайтове, които нямат необходимата репутация, нито пък някакви гаранции, които да стоят зад тях. Затова и броят на вариантите рязко се стеснява от няколко стотин до не повече от 10-20 букмейкъра, в които всеки играч може да е сигурен за личните си данни.

И все пак, изборът от 10-20 букмейкъра все още не е никак лесен при равни други условия, но за щастие процесът по избора къдe да поставяте онлайн залозите си стана много лесен през последните 15 години, тъй като има един сайт, който върви с една обиколка пред другите. Bet365 е водещ сайт за онлайн спортни залози, който има десетки милиони клиенти и е без конкуренция в редица ключови области.

1. Разнообразие

Огромната вариативност, смазваща предложенията на конкурентите, е просто зашеметяваща. Когато Чарли Харпър от култовия ТВ ситком „Двама мъже и половина“ каза по повод сателитната си телевизия „Наистина е страхотна, получавам всяко едно спортно събитие по света. Ако дете от Мадагаскар хвърли камък по дърво, мога да го гледам и да залагам на него!„, хората се смееха, но при Bet365 винаги има възможността спортът „Мадагаскарско хвърляне на камък“ да стане част от менюто.
 
Един от основните принципи на бизнес модела на Bet365 е да осигурява възможно най-голям брой опции за залози, за предпочитане и с възможност за залози на живо, и те го правят много успешно, осигурявайки на клиентите си забавление с лайв залози във всеки един момент от денонощието. Докато други букмейкъри се фокусират предимно върху футбола, конните надбягвания или може би американските спортове, Bet365 предлага всичко това и много повече. За жалост, хвърлянето на камък не е там наистина, но ви уверяваме, че всичко останало е налично.

2. Достъпност

Една от причините, която често се цитира за техния огромен успех в привличането на нови потребители и запазването на старите, е чистото и ясно оформление на сайта и стайлинга им.
 
Каквото и да си говорим, хората не биха си имали работа със сайтове, които не са ясни, изчистени, функционални и безпроблемни. Твърде много сайтове научиха по трудния начин, че това, което могат да измислят умните им технически гении, не винаги е това, което искат потребителите. Bet365 разполага с високо квалифициран технически персонал, който успява да съчетае простата визия с високата функционалност, и резултатът от работата им по сайта е превъзходен.
 
Същото може да се каже и за мобилната версия на букмейкъра, Bet365 Mobile.

3. Навсякъде по света

Офертите на Bet365 за залози на живо на събития от целия свят обикновено са водещи във всяка дискусия за тях, но това в действителност е само половината от историята. Другата половина е, че потребителите също така са от всички краища на света и вместо да приемат някакъв универсален подход, каквато е твърде често срещаната практика при конкурентите им, Bet365 гарантира на голяма част от клиентите си, че ще могат да използват собствения си език и собствената валута.
 
Сега, може би не сте толкова заинтересовани дали Bet365 предоставя поддръжка на клиентите по телефона на езика мандарин, но наличието на мандарин увеличава броя на китайските потребителите, а фактът, че компанията е инвестирала в предоставянето на тази услуга за своите клиенти е показателен за начинът на работа и потребителски-ориентираният подход, който се упражнява от страна на ръководството. Ето защо можете да залагате с толкова много валути в сайта им. Bet365 е глобален сайт, който обаче не е забравил локалните си клиенти.

За радост, българските играчи са сред многото облагодетелствани от тази тяхна политика. Вие можете да залагате с валута българския лев, можете да си говорите и пишете с отдела по поддръжка на клиентите на български и за вас има версия на сайта на български език.

4. Топ софтуер

Повечето от нас не са много заинтересовани от софтуерната страна на цялото техническо вълшебство, което намираме и използваме в ежедневието ни, а и реално погледнато не е нужно да сме заинтересовани. Ние включваме устройствата си, екраните светват и натискаме различните бутони, за да стигнем там, където искаме.
 
Bet365 има дълга връзка с най-добрият доставчик на софтуер в бизнеса – Playtech. Ако искате да знаете как вашето гейминг изживяване ще се развие в бъдеще, заповядайте в отдела за връзка с клиенти на Playtech и задайте няколко въпроса, защото точно сега те оформят начина, по който ще залагате не само днес, ами и утре и в продължение на години напред.

5. Финансови пазари

Има моменти, когато гледате финансовите новини по телевизията и просто гледате поток от числа, които не разбирате, и слушате коментарите на хора, които не изглежда да говорят на някой от езиците, които познавате. По-лошото е да знаете, че някой някъде забогатява докато гледа тези неща, а в главата ви се въртят мисли защо и вие не можете да сте от тези хора. Е, с Bet365 можете да бъдете от тях.
 
Финансовите пазари в букмейкъра ви позволяват да следите Nasdaq, DowJones, различни валути и много други неща. Още по-хубавото е, че не е нужно да се обаждате на брокер или да носите 18 вратовръзки. Всичко е налично в техния сайт, на живо и можете да инвестирате парите си 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

6. Собствениците

Макар феновете в Англия да обичат да се шегуват, че привържениците на Стоук Сити се нуждаят от помощ, по възможност психиатрична такава, хората от Стоук могат с гордост да им отговорят, че зад тях стои най-могъщата букмейкърска компания в света. Докато други букмейкъри са собственост на безлични монолитни корпорации, Bet365 все още е семеен бизнес.
 
Бизнесът е базиран именно в английския град Стоук и поддържа около 3 000 души персонал в града. Bet365 е сред големите дарители на Лейбъристката партия, притежават местния футболен клуб и са създали благотворителна фондация с 100 милиона паунда от собствените си пари. Определено изглежда, че не са забравили откъде са тръгнали, въпреки височините, които са достигнали. Повече за собствениците и историята на букмейкъра прочетете в „Bet365 – от будка на паркинг до хазартен гигант„.

7. 100% бонус, най-добрите коефициенти

Последно, но не последно място, са върховите коефициенти на букмейкъра и най-добрите текущи bet365 бонуси.
 
Докато всички неща, които прочетохте по-горе, да бъде хубаво да ги знаете, това са факторите, които най-вече ви интересуват и заради които повече от 20 милиона души са се регистрирали в Bet365.

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!