Palmsbet Дуели – Ново футболно предложение на букмейкъра

Palmsbet Дуели – Ново футболно предложение на букмейкъра
Оценете тази статия

Букмейкъра Палмс бет за пореден път доказа, че иновацията стои на дневен ред. Доказателството за това е поредното ново предложение в портфолиото на компанията – Дуели. Текущото предложение определено е способно да ви грабне вниманието. То ви предлага нещо нестандартно и интересно за залог. Какво представляват дуелите обаче, ще научите по-долу.

Какво са Palmsbet Дуели?

Новата опция за залог в Palmsbet предлага да направите залози на мачове, които иначе никога не биха се състояли.

Тоест от Palmsbet обявяват например два мача за днес и от участващите в тях отбори съставя нови двойки, които да се състезават един срещу друг. След което според представянето на двата отбора в мачовете, определя и какво ще е представянето във виртуалния двубой.

За да стане по-ясно ще ви дадем и пример. Ако се състезават Берое и Левски в родната Ефбет лига, а пък в испанската Ла лига се изправят Валядолид срещу Барселона, то в Палмсбет дуели ще срещнете срещите Берое – Валядолид и Левски – Барселона.

Спрямо отбелязаните в реалните срещи голове от отборите ще се определи и крайният победител. Тоест ако Левски победи Берое с 2:0, а пък Барселона победи Валядолид с 3:1, то в Дуели резултатите ще бъдат Берое – Валядолид 0:1, а Левски Барселона 2:3.

Имайте предвид, че в Дуели е възможно да залагате само на краен изход на събитието, тоест 1, Х и 2.

Палмсбет Дуели ще откриете в секция Бързи залози, където са и останалите иновативни предложения – Залози х10 и Спортен Джакпот до 500 000лв.

А при отлагане на някой от мачовете, вашият залог ще бъде анулиран, а средствата по него ще бъдат върнати.

Оценка

Palmsbet Дуели са едно много иновативно решение от страна на букмейкъра. Тези от вас, които търсят нестандартни залози, то това е правилното място за вас. Тук можете да опитате уменията си с редица мачове, които иначе едва ли ще можем да видим. Не губете време, ами действайте сега!