CashBall Jackpot – Новото предложение на Палмсбет

CashBall Jackpot – Новото предложение на Палмсбет
Оценете тази статия

Palmsbet стартират новата година с едно интересно предложение за клиентите на компанията. То е насочено към спортните играчи и няма аналог сред другите букмейкърски компании в страната. Промоцията се нарича Cash Ball Jackpot, а какво се предлага ще разберем сега.

Какво представлява Cash ball Jackpot?

Новата оферта на Palmsbet е наречена Cash ball Jackpot и представлява интерактивен джакпот, който има три натрупващи се нива. Тези три нива са разположени в секция „Спорт“ на букмейкъра и можете да следите в реално време техните стойности.

За да участвате за една от трите ексклузивни награди, трябва да направите залог с реални средства в секциите Спорт или На Живо. Минималната сума, която можете да заложите е 5лв., а залози направени с бонус средства или безплатни залози няма да бъдат считани.

Всеки ден компанията Палмсбет обещава до 100 награди, които ще се паднат на случаен принцип.

Макар 5 лева да е минимумът, който можете да заложите, то няма максимално ограничение. Тоест, колкото по-голям залог направите, толкова е по-голяма вероятността да влезете в джакпот екрана и да спечелите едно от трите нива:

  • Златна Купа
  • Сребърна топка
  • Бронзова обувка

Как можете да се борите за една от трите награди ще видите сега.

Как може да спечелите джакпот?

Когато спечелите шанс да се борите за една от трите награди с натрупване, от букмейкъра ще визуализират така нареченият Бонус Екран. Този бонус екран ще ви предостави 30 златни медала, между които да направите избор. Ако един от избраните медали има символ, който да отговаря на дадено джакпот ниво, то той ще се премести в горната част на екрана ви.

Когато съберете 4 плочки с еднакви символи, то вие ще спечелите сумата, отговаряща на съответният символ.

Заключение

Cash Ball Jackpot, както казахме е една игра, която много лесно може да увеличи банката ви значително. Нестандартната идея на Palmsbet предлага добър шанс на всеки от вас да спечели добри награди, докато се забавлява.