Palmsbet Бързи залози – Новата секция в Палмсбет

Palmsbet Бързи залози – Новата секция в Палмсбет
Оценете тази статия

От днес всеки от вас, който от вас влезе в сайта на Палмсбет ще открие приятна изненада – нова секция наречена Бързи залози. Секцията в момента има две интересни предложения към клиентите на компанията. Какви са те обаче, ще разгледаме подробно по-долу.

Спортен джакпот до 500 000лв.

Спортният джакпот, наречен официално Джакпот Супер 15 вече ни е добре познат. Компанията предлага на своите потребители награда до 500 000 лв., а условията са изключително елементарни.

Това което трябва да направите е да поставите залози на общо 15 срещи, които са предварително подбрани от екипа на Палмсбет. Компанията ви позволява да поставите вашите залози само на краен резултат – 1, Х или 2.

За да спечелите големият джакпот от 500 000лв. е необходимо да познаете и 15-те селекции. Ако успеете да познаете 14 от срещите ви очаква награда от 10 000лв, а при 13 познати срещи утешителната награда е в размер на 2000лв.

Ако някой от мачовете бъде отменен за срок по-дълъг от 48 мача, то този мач ще отпадне от надпреварата за спортен джакпот и наградите ще бъдат предоставени само на хората, познали съответно 14 и 13 срещи.

 Фискираната цена за залог на един мач е 1лв.

Бонус x10

Бонус х10 е новата оферта, която можете да откриете в секция Бързи залози на Palmsbet. Компанията предлага изключителни условия за провеждането на играта, с които ще ви запознаем сега.

За да участвате в играта е необходимо да направите залогна общо 3 мача, като минималната стойност на вашите селекции трябва да бъде повече от 0.50лв.

Участващите в играта срещи са предварително подбрани от екипа на букмейкъра. Прогнозите за тях трябва да бъдат само за резултат – Победа за Домакин, Равен или Победа за гост. Други пазари няма да могат да бъдат избирани.

Компанията ви предлага награда равна на 10 пъти стойността на вапият залог, ако успеете да познаете 3-те срещи от календара.

Всички мачове се уреждат според резултата в редовното време на мача. Ако дадена среща бъде отменена или прекратена за повече от 48 часа, всички залози на потребителите ще бъдат върнати на потребителите.

Заключение

За любителите на спорта тръпката не винаги е достатъчна. Затова и мнозина прибягвят именно към правите колонки, които да повишат коефициента на срещите. По този начин клиентите искат да увеличат риска от залозите си и се стремят към по-големи печалби. Е, за жалост, ако в обикновен фиш изберете 15 мача, то ако не познаете един от тях, вие ще загубите всичко. Тук обаче се намесва спортният джакпот, който дори ако не познаете всички селекции ще ви донесе петцифрена награда.

10 кратният бонус пък е за всички, които не искат да рискуват със сериозни акумулатори и предпочитат сигурността, като направят само 3 селекции. В този случай, стойността на вашите печалби няма да бъде умножена 10 пъти, освен ако не вземете участие в играта. Затова не губете време, ами опитайте още днес!