Palmsbet Начален Бонус – 300% до 30лв.

Palmsbet Начален Бонус – 300% до 30лв.
Оценете тази статия

Нов начален бонус очаква клиентите на Palmsbet. Компанията, която доскоро предлагаше 100% начален бонус,  сега сериозно е вдигнала летвата и предлага цели 300% бонус върху вашият депозит.

Какво предлага букмейкъра?

Новият бонус за спорт в Palmsbet както казахме достига колосалните 300%. . За жалост максималната сума е на стойност едва 30 лева, но пък това означава, че депозит от само 10 лева ще бъде напълно достатъчен, за да се възползвате от максимум бонус средства. Офертата е валидна единствено за залози на спорт и сумите няма да могат да бъдат теглени или прехвърляни към другите секции на платформата. Бонусът за спорт е под формата на безплатен залог.

Какви условия има промоцията?

За да се възползвате от новият начален бонус на Palmsbet е необходимо да изпълните няколко условия, съпътстващи офертата:

  • За да превъртите успешно сумата на бонуса е необходимо да направите залози на стойност 5 пъти сумата на бонуса плюс тази на депозита. Пример: При направен депозит от 10лв. и получени 30лв. бонус вие ще трябва да направите залози на стойност 5 пъти общата сума (10+30*5 = 200лв.)
  • Нямате право да поставяте повтарящи се залози. Тоест не можете да заложите 2 пъти на една и съща среща, без значение дали променяте вашата сума и независимо разликата в коефициентите.
  • Единствено печеливши или губещи залози се считат към условията за превъртане. Всички останали, като например анулирани, отменени, предварително затворени (чрез Кеш-аут) няма да допринасят към условията за превъртане.
  • При наличние на депозирана сума по вашата сметка, преди активирането на бонуса вие ще трябва да играете първо с нея, след което можете да пристъпите към усвояването на бонус сумата.
  • Няма изискване за минимален коефициент към вашите селекции.
  • За да изпълните по-горе описаните изисквания имате на разположение 30 дни. След този период сумата на бонуса + тази на евентуалните печалби ще бъдат добавени към вашата сметка и няма да има ограничение за ползването им, или ще бъдат отнети.

Имайте предвид, че депозити, извършени през електронните портфейли Skrill и Neteller няма да бъдат счетени за квалифициращи и не могат да участват за получаването на бонус.

Заключение

Огромна изненада ни поднася Палмсбет, и то не за първи път. Макар първоначално сумата на бонуса да ни се стори малка, признайте си, че не винаги успявате да депозирате достатъчно, че да вземете максимума от офертите на букмейкърите. Този бонус изглежда е перфектното решение за тези от вас, които точно както казахме предпочитат по-малките депозити. 30 лева е една прилична сума, а като сметнем, че тя ви бива предоставяне само срещу 10лв. депозит, то наистина може да кажем, че офертата си я бива. Условията пък, изобщо не са тежки, а напротив, напълно постижими. И все пак, дори да не успеете, това са само 10лв., нали?