Palmsbet Бонус Без Граници

Palmsbet Бонус Без Граници
Оценете тази статия

Palmsbet е подготвил на своите потребители нов бонус, валиден всеки понеделник. Уникалното при тази оферта е, че тя няма горна граница. Тоест, вие получавате 10% бонус, без значение от сумата, която депозирате. Колкото по-висок е депозита, толкова повече бонус средства получавате.

Промоцията е валидна само за клиенти със статус левел Silver, Gold, Platinum и Diamond и от него можете да се възползвате единствено в понеделник.

Добрата новина е, че офертата е валидна както за Казино секцията, така и за спортните залози в сайта.

Условия за превъртане

Всеки понеделник, тези от вас, които направят депозит по-голям от 30лв. могат да се възползват от Бонусът без граница. Тоест дори да депозирате 5000лв., то получените бонус средства ще бъдат в размер на 10% или иначе казано 500лв.

Необходимо е да направите залози на стойност 5 пъти общата сума на депозита и бонуса, за да се счита бонуса за превъртян. Имайте предвид, че предоставената от Palmsbet сума е под формата на безплатни залози, което означава, че след успешно изпълнение на условията по вашата игрална сметка ще постъпят само печалбите, генерирани чрез бонус средствата.

Срокът да изпълните по-горе описаните условия е 7 дни. Ако тези 7 дни не са достатъчни за вас, сумата на бонуса + всички печалби, които сте генерирали чрез него ще бъдат изтеглени от вашата сметка.

Оценка на бонуса

Palmsbet предлага промоция, която на този етап няма аналог. Тя е много подходяща за тези от вас, които депозират големи суми и често пъти се чувстват притиснати от горната граница на бонусите. Но дори и Вие да не сте от тези хора, този бонус ще бъде от полза на всеки от вас, който просто иска да се възползва от допълнителен стимул.