Електронни спортове в WinBet

Електронни спортове в WinBet
Оценете тази статия

Еволюцията на гейминга достигна нови върхове, след като електронните спортове се превърнаха в масова дисциплина, следена от стотици милиони. Дори онлайн букмейкърите акцентираха върху това нововъведение на пазара и го включиха към тиражите си. Ще откриете eSports в WinBet, придружени от атрактивни ставки и интересни пазари за залог.

Каква е същината на електронните спортове

Индустрията доби популярност през последното десетилетие, след като започнаха да се провеждат състезания с мащабни наградни фондове. Покачването на интереса към eSports доведе до повече рекламодатели, а телевизиите и стрийм платформите започнаха да плащат ТВ права за излъчване на надпреварите.

Зад развитието на електронните спортове стоят основно стратегиите, шуутърите и спортните заглавия. Геймъри от цял свят се впускат в ожесточени мултиплейър дуели (индивидуално или отборно), а целта е идентична с тази при утвърдените дисциплини. Провеждането на турнирите включва групова и елиминационна фаза, а заелите призови места се сдобиват с отличия и по-стойностни чекове от останалите.

Видове електронни спортове в Winbet

Winbet е най-добрият български букмейкър що се отнася до eSports залозите. Операторът предоставя изобилие от събития, пристигащи от най-различни видеоигри. Електронните спортове са обособени в спортния раздел, а линк за тях ще откриете в лявата навигация.

Включени са залози за най-популярните онлайн батъл арени – Dota 2 и League of Legends. Участниците могат да прогнозират краен победител, карти хендикап, общ брой карти (под/над) и точен резултат. Турнирите се провеждат основно във формат 2 от 3, а по-значимите от тях са съпътствани от допълнителни маркети за развой във всяка част.

Втората група видеоигри, която се отличава с голяма аудитория, са шутърите от първо лице. Представители на тази група са Overwatch, CS:GO и Call of Duty. Пазарите са идентични с MOBA игрите, но към някои събития присъстват опции за предвиждане на първи кил и първа кръв.

Стратегиите също намират място в тиражите на букмейкъра. World of Warcraft и Starcraft са най-изявените представители на групата, но тук възможностите се ограничават до изход и хендикап.

Можете да залагате в Winbet на електронни игри, еквиваленти на реалните спортни дисциплини. С голям интерес се отчитат FIFA, Rocket League, NBA, Moto GP Virtual и електронната Formula 1. Залозите обхващат широк спектър от евентуални развръзки – победител, голове/ точки, хендикап, кой ще реализира пръв, резултат на полувреме и други.

Как се залага на eSports в Winbet

Залагането на електронни спортове не се различава от участието в друг вид дисциплини. Селектирате пазарите с клик върху коефициентите им, след което те се добавят към електронния фиш, откъдето можете да поставите облог и да изберете тип на залога – колонка, система или сингъл.

Също така електронните събития могат да се комбинират с други, като максималният брой на селекциите в един талон е ограничен до 30. За да активирате фиша с eSports залози, необходимо е да поставите минимум 0.50 BGN в обозначеното поле.

Ако изпитате неувереност в изхода на избраните пазари, използвайте инструмента за затваряне на залозите. Чрез него ще си подсигурите предварителна печалба, ако развоят на събитията е удовлетворяващ, или ще намалите загубите при неблагоприятна развръзка.

Заключение

В случай, че сте се ориентирали към залозите на електронни спортове, WinBet е удачната дестинация за Вас. Ще се насладите на огромен брой събития, ще се докоснете до най-различни блокбъстър игри и ще се възползвате от топ коефициенти. Маркетите припокриват най-различни развръзки, а ако сте убедени, че даден отбор ще спечели състезанието, можете да използвате дългосрочните пазари към него.

Налични са също eSports залози на живо, придружени от статистика и графично представяне на действията. Дори някои от най-значимите мачове по FIFA, LoL и Dota 2 се предават в букмейкъра чрез директен livestream.