Palmsbet Бонус за Електронни Спортове

Palmsbet Бонус за Електронни Спортове
Оценете тази статия

Вече почти всички букмейкъри, подвизаващи се на родните ширини добавиха в портфолиото си Електрнните спортове. Това, макар да е сравнително нова дисциплина в света на спорта, същевременно се оказва и много перспективна. В Palmsbet виждаме един наистина интуитивен подход, като предлага на нас потребителите Ежедневен бонус за залози на електронни спортове. С него можем да правим залози на любимите си видео игри и отбори.

Как да взема бонуса?

Бонус eSport можете да вземете, когато направите успешен депозит в сайта на Палмсбет. Това е единственото условия, за да може букмейкърът да добави към балансът ви още 50% до 20 лева, под формата на бонус средства.

Бонусът за Електронни спортове е ежедневен, което означава, че можете да взимате бонус за всеки ден, в който сте депозирали средства.

Условия на офертата

Както обикновено, сумата на квалифициращият депозит и тази на бонуса се заключени за изтегляне, докато не изпълните условията за превъртане. Тук условията в никакъв случай не са тежки, дори напротив:

  • За да изтеглите сумата на бонуса + натрупаните чрез нея печалби ще се наложи да направите залози на стойност 5 пъти депозита плюс бонуса. Ако сте депозирали 20 лева и сте получили като бонус още 10 лева, това означава, че за да освободите средствата трябва да направите залози на обща стойност 150лв.

  • По-горното условия трябва да бъде изпълнено в рамките на 30 дни, в противен случай, бонус средствата ще бъдат изтеглени от вашата сметка.

  • Не можете да правите повтарящи се залози с бонус средствата. Вскакви залози на повтарящо се събитие, без значение в единична или множествена селекция. Да спазите това правило е изцяло ваша отговорност и нарушаването му ще доведе до изтегляне на бонуса от вашата сметка.

  • Важно е да отбележим, че тук няма минимално изискване за коефициент, каквато е и обичайната практика на букмейкъра. Така можете да си позволите да поставяте селекциите си на по-ниски коефициенти, особено когато все още сте начинаещ в сферата на електронните спортове.

  • Бонус средствата НЕ са под формата на безплатни залози, което означава, че при покриване на всички изисквания, освен реализираните печалби, в игралният ви профил ще бъде преведена и сумата на самия бонус.

Заключение

Макар в период на пандемия повечето спортове да пострадаха, все пак има и такива, които останаха незасегнати от кризата. Макар за мнозина от вас да са непознати, електронните спортове се оказаха наистина добра алтернатива за залагащите, тъй като са динамични, а често пъти и непредвидими. Естествено, както е и при другите спортове, познаването на материята може да ви донесе множество ползи, затова в нашето ръководство сме обърнали специално внимание на тях. Прочетете ги, депозирайте в Palmsbet и не пропускайте да се възползвате от тази страхотна възможност.