Palms Bet бонус Презареждане

Palms Bet бонус Презареждане
Оценете тази статия

Любителите на спортните залози освен, че се интересуват от букмейкъри, предлагащи подходящи спортове и високи коефициенти, но и се интересуват от бонус офертите в портфолиото на оператора. Пример за компания, която обръща сериозно внимание на бонусите е Palmsbet. Става ясно, че това е така, тъй като само седмица след настъпването на новата година Palmsbet добавиха още една примамлива оферта към менюто им с бонуси за 2024 година.

Бонус „Презареждане“

Бонус „Презареждане“ в Palmsbet е най-новата промо оферта на компанията. Макар и други компании да предлагат подобна оферта за даден период от време или едва след покана от сайта, то тук бонусът е активен ВСЕКИ ДЕН.

Как мога да се възползвам от бонуса и в какъв размер е той?

При направен от вас депозит в сайта на букмейкъра за минимум 30 лева, можете да вземете бонус, чиято максимална стойност достига до 100 лева и ви дава 25% от стойността на депозита под формата на бонус средства. Всеки регистриран клиент има право на този бонус веднъж на всеки 24 часа.

Какви са условията за превъртане на бонуса?

Можете да се възползвате от Бонус Спорт всеки ден, при условия, че същия ден сте депозирали минимум 30 лева. Тогава ще получите бонус на стойност 25% от извършеният от вас депозит, а максимума който можете да вземете е 100 лева. За да можете да изтеглите бонус сумата и натрупаните печалби към нея трябва да направите квалифициращи залози на стойност 4 пъти сумата на депозита плюс бонуса. Срокът условията по разиграването да бъдат изпълнени е 30 дни.

Пример:

Ако депозирате 100 лева, ще получите бонус на стойност 25 лева. Цялата сума от 125 лева трябва да бъде „превъртяна“ общо 4 пъти, което означава, че общата стойност на извършените от вас залози трябва да бъде минимум 500 лева, за да се счита офертата за усвоена.

Бонусът е под формата на безплатни залози. Това означава, че при успешен залог от ваша страна, към изтегляемата сума по вашата сметка ще бъде приспадната стойността на депозита и ще получите само нетната печалба, генерирана през него. При непечеливши залози, нямате право на компенсация за заложената от вас бонус сума. Имайте предвид, че залози можете да правите само в секициите „Спорт“ и „На живо“, а отменени, анулирани или залози за които е използван Кеш Аут няма да бъдат считани към разиграването.

Какво представляват Безплатните залози?

Безплатните залози представляват залози, извършени със сума, дадена ви от букмейкъра. Това означава, че всяка сума, с която сте направили залог ще бъде изтеглена от акаунта ви, а по сметката ще постъпи само чистата печалба, генерирана чрез него. Дори при изпълняване на условията за превъртане, безплатните залози остават за сметка на букмейкъра, а нетната печалба  от тях се прехвърля в изтегляемия баланс.

Оценка

Считаме бонус офертите за неизменна част от портфолиото за букмейкъра и смятаме, че те много допринасят за доброто име на всеки един букмейкър. Palmsbet винаги се е стремял да предложи на клиентите си освен щедри, така и много разнообразни оферти и тази промоция е доказателство за нашите думи. Лесните условия за превъртане, както и липсата на минимален коефициент за залог нареждат тази оферта до най-добрите, които компанията предлага. Можете да се възползвате и вие от нея, както и да разгледате другите бонуси на компанията.