Survivor – Безплатна типстърска игра

Survivor – Безплатна типстърска игра
Оценете тази статия

Обичате футболните прогнози, неистово вярвате в своите познания и сте готови за нови приключения? Пред вас се открива невероятна възможност, изискваща единствено регистрация в Palms bet. Нищо повече, влизате в профила и поставяте предвижданията си за мачовете от идните дни. При непоклатима серия от печеливши залози ви очаква гръмката награда от 1000 лв.

Същност на играта

Наименованието отлично демонстрира правилата на играта. Целта е постигане на поредица от успешни залози, без да се допуска грешен ход. За печеливша серия се считат 10 последователни залога, които са уредени в полза на потребителя.
Разбира се, от вас зависи кога и на кои маркети ще залагате, но трябва да спазвате оповестените срокове. Например, изискването на Palms bet е за минимум едно участие в играта през последните 5 дни. Бъде ли преминат този времеви интервал, ще загубите натрупаните до момента точки.
Точно така, всяка печеливша селекция ви носи точки към играта. При достигането на 10, грабвате специалната награда. Появата на грешен ход обаче ще елиминира натрупаните точки и ще занули баланса.

Правила за участие

Играта с футболни прогнози на Palms bet е истинско бижу за родния интернет. Изключителна рядкост са безплатните предложения, но ето, че българската компания работи в тази насока и се стреми към по-бързо популяризиране сред играчите. Не забравяйте обаче за наличието на правила и условия, чието неизпълнение ще коства участието ви в безплатната програма.

Безплатната игра е валидна единствено за активните играчи, т.е. тези, генерирали залог с реални средства през последните 30 дни.

  • Клиентите се съревновават индивидуално, като поставят залози на избрано събитие. Всеки печеливш залог им носи по една точка, но при появата на грешна прогноза, бива анулиран натрупаният до момента баланс.
  • Печалбата за потребителя, акумулирал поредица от 10 успешни селекции, е 1000 лв.

  • Получената сума се изплаща в бонус баланса и изисква да бъде усвоена.
  • Ако двама играчи са генерирали серия от 10 успешни залога по едно и също време, за победител се счита този от тях, който е поставил първи последната прогноза. 

  • Времето за превъртане на безплатните залози е 30 дни.

Как да се присъединим към играта?

Букмейкърът е обособил специален портал, встрани от официалната страница с реални залози. Може да го достъпите, избирайки линка “Промоции” от заглавната лента и след това маркирате изображението на играта. Пред вас ще се открие страница с индивидуален дизайн и функционалности, от която може да извършвате най-различни действия.
Вграденото под-меню ви пренасочва към отделните сегменти на играта. “Направи прогноза” ви отвежда до страницата с актуалните футболни събития, “Моят профил” дава сведения за текущия баланс и реализираните залози, а “Класиране” ви информира за представянето на всички залагащи в играта с прогнози.
Раздел “Помощ” ще ви даде ясни насоки за участието в платформата и детайлно ще онагледи ежедневните лимити за залози.

Финални думи

Присъствието на още един бонус без депозит, макар и под формата на типстърска игра, е доказателство за бурното развитие на Палмс бет. С приспособяването на това предложение, брандът загатна за амбициите си да се наложи на пазара и да се превърне в конкурентоспособен на водещите букмейкъри.
Ако разполагате с майсторски познания в сферата на футбола, имате усет за развитието на двубоите и сте постоянни в поетите ангажименти, тази игра е за вас. Регистрирайте се още сега в Palms bet и грабнете неповторимия бонус от 1000 лв.

Можете да разгледате останалите Palms Bet бонуси