Как да депозирам в Palms Bet

Как да депозирам в Palms Bet
Оценете тази статия

 Новият букмейкър в България Palms Bet за кратко време след появата си показа, че има място на картата на онлайн букмейкърите у нас. Освен иновативната система, свързана с особено привлекателните Palms Bet бонуси добре е да се запознаете с методите на депозит, преди да се регистрирате в този нов букмейкър. Добрата новина е, че най-използваните методи са налични и вие може да ги ползвате свободно, без да е нужно да плащате каквито и да е такси. В тази статия ще обърнем внимание на всички методи на депозит и цялата информация, която ви е нужна за разплащателните операции с Palms Bet.

  • Дебитна/Кредитна карта
  • EasyPay
  • Cashteriminal
  • e-Pay.bg
  • Банков трансфер

 

Хронологически първият метод за депозиране е чрез дебитна карта VISA. Повечето хора в днешно време имат дебитна или кредитна карта и разплащането с този метод практически е като „детска игра“. А ето и начинът, който да следвате, за да депозирате чрез разплащателната си карта – отивате в профила си и избирате „Плащания с карта“ и въвеждате сумата, която искате да депозирате. На следващата стъпка трябва да напишете номера на картата и последните три цифри от номера за сигурност, който се намира на задната част на картата ви. В последното поле трябва да напишете име на картодържателя на латиница, така както е написано на картата. Разбира се, процесът на транзакцията е мигновен и веднага след като въведете данните сумата ще се депозира във вашия Palms Bet акаунт.

Следва депозиране през устройство на Cashterminal. Този метод стана популярен в последно време, защото не е нужно да верифицирате самоличността си, единственото нещо, което трябва да направите е да намерите устройство на Кештерминал, да изберете Palms Bet сред множеството налични опции и накрая да вкарате сумата в устройството. Това е всичко – бързо, лесно и удобно.

От страна на букмейра има линк с всички обекти на територията на страната. Може да кликнете и да видите къде точно се намират устройствата на Кештерминал около вас, със сигурност ще видите обекти, на които дори не сте предполагали, че има. Така, че това е един златен метод за депозит на средства. Единствената отрицателна характеристика в случая е, че можете да ползвате Кештерминал само като метод за депозит, но този метод не предлага изплащане на средства, така че ще трябва да използвате някой от другите методи за теглене.

Сходен метод е депозиране на средства чрез EasyPay. Също много популярен метод, защото можете да платите всичко, което може да се сетите – битови сметки, билети за събития, а вече и депозит към вашия букмейкър. След като влезете в профила си в Палмс Бет и изберете Изипей като метод на разплащане трябва да направите само 2 неща:

  • 1. Избирате сума на депозит.
  • 2. След потвърждението на сумата ще се генерира 10-цифрен код, който трябва да си запишете.

 

След това отивате до каса на Изипей и предоставяте този 10-цифрен код. Служителят ще поиска лична карта за верификация, а след като преведете сумата, вашият вашата Palms Bet сметка ще бъде захранена със съответната сума. Пазете бележката (листа с потвърждението за извършването на транзакцията), защото той е вашата гаранция за извършването на плащането. Досега не е имало оплаквания или транзакционни проблеми, но човек винаги трябва да се е подсигурил, в случай на техническа грешка.

Друг интересен метод на депозит е чрез e-Pay.bg. Това е онлайн разплащателна платформа, с която може да се разплащате навсякъде, стига да имате отворен микросметка. Може да се каже, че този метод е хибрид между разплащане чрез дебитна карта и EasyPay, защото нямате банкова сметка, а използвате онлайн платформа за разплащане, в която имате средства. Хората, които са свикнали да използват e-Pay.bg намират достъпът до всички институции онлайн за удобен и лесен, който спестява време.

 

В нашата BetIndex Помощна секция може да намерите още информация по темата Как да депозирам пари в Palms Bet , а също и как да си отворите микросметка в e-Pay.bg, както и процесите на теглене, верификация и всичко, с което може да се сблъскате при отвряне на акаунт в Palms Bet.