Всички Турнири в Pokerstars

Оценете тази статия

За да си сайт номер 1 по покер в света със сигурност трябва да предлагаш нещо, което останалите не могат да предложат. Pokerstars е светлинни години пред останалите покер платформи, а нещото което прави толкова силен този сайт е многообразието на турнирите му. Турнирите се делят на ежедневни, седмични, месечни и годишни, като в зависимост от цикличността на провеждането им зависи и тяхната тежест и наградни фондове.

 

Всеки, който си открие нова сметка в най-голямата платформа получава и началния Pokerstars бонус, който е в размер на 600 долара. Добрата новина за всички почитатели на покера е, че Покерстарс е официално лицензиран на територията на страната и когато играете на масите на най-големия покер сайт в света, вие го правите напълно легално и открито. Това е особено важно, когато става дума за игра на покер в интернет – в това отношение Pokerstars е безупречен.

 

В тази статия ще обърнем внимание на най-известните турнири, които може да играете от Вашата Pokerstars сметка. Имате стотици възможности, които просто трябва да оползотворите. Открийте турнира, който пасва на вашия стил на игра, за да се чувствате максимално подготвен и уверен. Това са най-касовите турнири, които заслужават вашето внимание.

Световните серии по покер – WCOOP

World Championship of Online Poker (WCOOP) е най-голямото събитие в света на онлайн покера. Още от 2002 година тук мерят сили  майсторите на онлайн  покер. Обикновено победителите не са известни покер играчи, а именно хора, играещи в интернет. Пресен пример за това е един от най-успешните играчи в историята на WCOOP, чието име е неизвестно, а всички познават шампиона само по неговия никнейм в интернет, с който се подвизава на масите – nilsef. Малкото информацията, която има за него е, че той е от немски произход и преди покерът да се превърне в голямата му страст, той е бил шахматист.

 

Повечето турнири имат нисък, среден и висок вход, които варират в диапазона от 2,20$ до 25 000$. Така че ще може да се пробвате с играчи от вашия калибър и разбира се, колкото по-напред сте в класирането на дадения турнир, толкова по-голяма е сумата, с която ще си тръгнете от това събитие. Има голямо многообразие на различните видове покер, които да играете в този турнир – Seven Card Stud и Seven Card Stud Hi/Lo, Razz, Pot Limit Omaha High и Limit Omaha Hi/Lo, H.O.R.S.E., 5 Card Draw и 2-7 Triple draw. Както се досещате, най-разпространеният покер, който може да играете на територията на този турнир е Texas Hold’em No Limit.

Пролетен Шампионат по Онлайн Покер – SCOOP

Грандиозен покер фестивал, събиращ в себе си множество турнири от най-различен тип. Има 3 вида стейкове – нисък (low stake), среден (medium stake) и висок (high stake). С две думи – турнири за всеки джоб, в зависимост от това какви са възможностите и очакванията ви.

 

Както името на турнира подсказва, това събитие се провежда през пролетта, около май месец. Тъй като SCOOP прави своя старт през 2009 г., през 2019 отбелязва своята 10 годишнина. Общият гарантиран награден фонд е 115 милиона долара. Множеството тунири могат да задоволят всеки вкус. Всеки ден има големи и по-малки турнири и няма да ви бъде трудно да изберете някой подходящ за вас и да се борите за награда.

 

На сайта на Pokerstars.bg има общирна информация за историята, провеждането на турнира, всички детайли, които може да ви вълнуват. В категорията „Ранглисти“ може да се запознаете със силните играчи и така да прецените силата на турнира, в който се каните да се запишете. Това е полезна стъпка, така че ви съветваме винаги да правите базисно проучване, преди да скочите на даден турнир, бил той и с вход от 10 долара. Статистическата база на Покерстарс е забележителна и колкото повече я използвате, толкова по-благотворно ще се отрази това на личните ви резултати.

 

MicroMillions

Това е впечатляваща турнирна серия, която може да пасне на всеки тип играч. Цените на билетите за най-ниските турнири започват от 0,11 долара и растат във възходящ ред спрямо наградния фонд. Общият награден фонд е около 3 милиона долара, а 8% от входната такса, която плащате се разделя за рейк, който може да използвате след това. Общият брой турнири под шапката на MicroMillions е 121 турнира.

 Micro Millions pokerstars

Това е летен турнир, който ви дава много възможности. Освен да платите билет за дадения турнир, имате също опцията да спечелите билет, като участвате в Spin&Go турнири. Освен парични награди, има томболи за допълнителни награди и печалби на парични средства и билети за големи кеш турнири. В блога на сайта на Покер Старс може да намерите цялата статистика на турнирите, история и представяне на най-добрите играчи и всичко, което може да ви интересува за този летен турнир.

Turbo Series

Друг пролетен турнир, на който може да откриете изобилие от наградни фондове. Turbo Series се състои от 74 бързи турнира с общ гарантиран награден фонд от около 15 милиона долара. На практика това са хипер-турбо и турбо версиите на популярните покер формати. Както се досещате, в тези турнири се залага на динамиката и на бързата игра. Обикновено има два турнира-близнаци, които са най-големите събития на Турбо сериите и имат милионни наградни фондове, затова привличат най-голямо внимание към себе си.

 Turbo Series pokerstars

Имате най-различни начини да се включите в тези турнирите на Турбо сериите. Може да си спечелите билет от сателитите или от Spin & Go маси. Възможностите са много от вас зависи кой път ще изберете, за да се сдобиете с билет за някой турнир. Има най-различни награди, освен паричните – има билет за Главния турнир на турбо сериите, а също така и безплатни екскурзии до Бахамите и други екзотични дестинации. В случай, че сте отпаднали рано, това не трябва да ви трвожи има ежедневни фрийроли Second Chance, които ви дават безплатен билет за игра в турнир.

Sunday Million

С гарантиран награден фонд от 1 милион долара, това е най-мащабният седмичен турнир в Pokerstars.bg. Голям турнир, който да ва добри пари на Тексас Холд‘ем без лимит – мечтата за всеки почитател на най-популярния покер. Фактът, че наградният фонд е толкова внушителен и честото провеждане на турнира, може да си представите каква убийствена конкуренция има. Относително високите цени на билети за този турнир се компенсират с това, че може да спечелите билет за Sunday Million, като участвате в друг по-малък турнир. Това е и един от най-използваните начини на покер играчите да се доберат до тръпката от този турнир.

 Sunday Millions pokerstars

Как да се сдобия с билет за Sunday Million? Най-лесният начин е да си купите билет, с който да играете на турнира. Цената на билета е 215 долара, затова печеленето на билет е доста по-предпочитан начин за играчите. През седмицата се регистрирайте за сателит, на който пише „Sunday Million” и така имате шанс да спечелите билета си. На страницата на Pokerstars може да откриете пълната инфорамция относно участието на този турнир.

Sunday Billion

Друг елитен турнир на Pokerstars е тук за вас – Sunday Billion. Тук общият гарантиран награден фонд е 1 милиард чипа. Наградите за този турнир са в виртуални чипове, а не в парични средства. Това не би трябвало да ви отблъсква, дори напротив – след това може да конвертирате спечелените чипове в пари или билети за турнири и кеш маси.

 

Любопитното е, че от време на време представители на Team PokerStars Pro се включват в тези турнири. Така че не се учудвайте много ако видите никовете на Крис Мънимейкър и Даниел Негреану на вашата маса, ако сте записани в Sunday Billion.

 Sunday Billions pokerstars

И за този турнир може да си вземете директен билет или да се класирате за участие от някой от сателитите, които се провеждат през седмицата. Единственото нещо, което трябва да се направи е да се отиде в раздел „Турнири“ и да се търси ключовата дума „Billion“.

Knockout Poker Tournament

Какъв по-добър начин да докажеш уменията си на покер ринга от това да нокаутиращ противниците си.Knockout poker са Сит и гоу турнири с огромна парична награда. Забавната част е, че наградния фонд не е достъпен само за играчите завършили на челните места. Всъщност, не е необохдимо дори да завършите за да спечелите. Вие ще получавате награда и ще увеличавате банкрола си всеки път, когато отстраните противник от масата, а известие ще получавате за всеки елиминиран играч, заедно с това каква сума сте получили за него.

 Spin & Go

Спин и гоу са бързи турнири за 3-ма играчи със награден фонд, който се определя на случаен принцип. Но това въобще не бива да ви разколебава, защото наградния фонд е до 12 000 пъти заплатения вход, а вие можете да спечелите сума, достигаща до 1 милион  долара. 
Освен Тексас Холдем, може да се вземете участие в турнира, ако искате да играете и Омаха. Единствената разлика е, че в Омаха всеки играч получава 4 крити карти и трябва да използва само 2 от тя, за да направи своята покер ръка. 
По-голямата част от спин и го турнирите имат структура, в която победителя взима всичко, но не липсват и такива в които никой не си тръгва с празни ръце, а получават процент от наградата за първото място.

Women’s Sunday

Като световен бранд Pokerstars не е забравил нежната половина от почитателите на покера. Затова всяка седмица в най-натоварения ден за турнири – неделя има специален турнир само за дами. В този турнир също можете да заплатите директно входа си или да се запишете за някой от сателитите през седмицата и да спечелите квота от там. Има и трети варианти – да се класирате със StarsCoin. StarsCoin са една от наградите, които може да спечелите от програмата Stars Rewards. След това може да ги използвате, като си купите артикули на Pokerstars в оналйн магазина, да размените своите StarsCoin за пари или да участвате в различни турнири, като в Women’s Sunday, например.

 Women's Sunday pokerstars

Едва ли има съмнение, относно пола на участниците в този турнир. В правилата изрично е упоменато, че участниците трябва да бъдат дами, така че ако сте от мъжки пол е невъзможно да влезете в този турнир.

Заключение

Както сами се убеждавате, освен огромен избор от кеш маси Pokerstars предлага и богат избор от турнири. Това не би трябвало да е изненада за гигантът в оналйн покер индустрията. Тук всеки може да намери своя турнир и да се пробва за място, което да му донесе добра печалба. Допълнителен плюс е щедрият бонус Pokerstars, който достига до 600 долара и ще ви помогне да се явите на доста турнири и маси, с които да се опитате да реализирате добри печалби и то не с ваши пари. Солидните гарантирани наградни фондове на големите турнири са впечатляващи, а единственото нещо, което се изисква от вас е да изберете по какъв начин да се включите в избрания турнир – чрез покупка на билет за директен вход или чрез участие в сателит през седмицата.