Bet365 методи за плащане и теглене на пари

Bet365 методи за плащане и теглене на пари
Оценете тази статия

За да можете да се възползвате пълноценно от Вашата сметка в Bet365, следва да направите Депозит. Букмейкърът е напълно лицензиран да приема залози и да изплаща печалби на територията на България, така че можете да сте абсолютно спокойни за Вашите средства.

Bet365 предлага на българските си клиенти множество начини за депозиране и теглене на пари. Така всеки клиент може да избере най-удобната за него опция в момента. Заявките за депозити и теглене на пари се осъществяват чрез съответните секции във Вашата сметка. Системата ще поиска от Вас да потвърдите всяка заявка чрез паролата за сметката Ви.

Наличните методи за депозиране на пари във вашата Bet365 сметка към настоящия момент са следните:

 

 

Поддържаните дебитни карти в системата на сайта са Visa, Electron, Maestro и Mastercard, а кредитните – Visa и Mastercard. Важно е да се отбележи, че можете да използвате само карти, които са на Ваше име.

Букмейкърът поддържа също и популярната в България bet365 EasyPay опция. EasyPay (Изипей) е услуга за физически разплащания на сайта ePay.bg, който всъщност е електронен портфейл, откъдето можете лесно да пренасочвате пари към банкова сметка или каса на Изипей. Сходни електронни портфейли са също Skrill и Neteller.

Минималната сума на депозит варира според платежния метод. За депозити с карти например тя е 10 лева, а при банков превод – 100 лева.

Депозираните средства се появяват във Вашия Bet365 акаунт незабавно за всички методи, с изключение на банковия трансфер, който отнема няколко работни дни. Както виждате, букмейкърът не начислява абсолютно никакви такси при депозит на пари във Вашата сметка.

За всеки клиент един от най-важните въпроси е за колко време превеждат пари от bet365 при теглене? А също и какви възможности имате при изплащане на Вашите печалби?

Букмейкърът предлага различни опции също и за теглене на пари, отново за удобство на своите клиенти.

 

 

Банковите карти, налични за bet365 теглене, отново са Visa, Electron, Maestro и Mastercard, а кредитните – Visa и Mastercard. Минималните и максимални преводни суми са същите, като при депозитите. Парите постъпват по Вашата карта максимум до 5 работни дни, като това става и по-бързо в повечето случаи. За повече информация относно Bet365 време на теглене може да намерите в нашата помощна секция.

Опцията за Bet365 превод на средства чрез електронните портфейли Skrill и Neteller също е налична, като тук парите са при Вас най-късно до 24 часа след заявка на тегленето.

Банков трансфер обикновено е най-бавната опция за превод на пари от bet365, като отнема между 2 и 10 работни дена. Все пак, парите обикновено са при Вас на четвъртия или петия ден след заявката на тегленето.

Bet365 време за теглене и какво е то? Като цяло времето за теглене е сред най-бързите в цялата онлайн букмейкърска индустрия. Това е една от основните причини за водещата роля на Bet365 в световен мащаб.

Важно е да се отбележи, че букмейкърът не начислява такси от своя страна при нито един от методите за теглене на пари. Третите страни в платежния процес, като електронните портфейли и банките – издатели на картите обаче, е възможно да начислят такива такси.

В случай, че искате да отмените Вашето заявено теглене, за да използвате средства за даден залог, можете да го направите чрез функцията „Отмени Теглене“ във Вашата сметка. Тя е налична, когато имате заявено теглене, което все още не е обработено.