Как да депозирам в Bet365?

Как да депозирам в Bet365?
Оценете тази статия

За да залагате на футболни мачове онлайн вие трябва да имате отворен акаунт в bet365 и средства, с които да заложите. В тази статия ще получите цялата информация, която ви е необходима за депозит на средства във ваша сметка в Бет365, методи на плащане, банкови детайли, които са нужни, за да потвърдите сметката си и време на паричния превод.

Какви са наличните начини за депозит в Bet365?

Bet365 разполага с богат избор от методи на депозиране на средства. Освен най-разпространените чрез дебитна/кредитна карта има и други начини, които са достъпни за удобството на клиентите на букмейкъра. А ето и всички налични методи на депозит:
Кредитна/Дебитна карта

 • e-Pay
 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Entropay
 • Бърз банков трансфер
 • Банков трансфер

  Нито един от начините за депозиране не изисква допълнителна такса. На страницата на Bet365 може да намерите повече информация за различните методи на депозит. В долната графа може да видите колко е таксата за обработка на превода, време на обработка на транзакцията и минимални и максимални суми на депозит за всеки отделен метод.

  Bet365 EasyPay метод на депозит
  Депозит чрез офис на EasyPay също е достъпен за клиентите на Bet365. Както знаете, офисите на Изипей в цялата страна са над 2300, а паричните им преводи са изключително улеснени и бързи, което превръща този метод в доста желан от много хора в България. Важно е да се отбележи, че за да използвате EasyPay трябва да имате регистрация в Epay.bg. Може да добавяте средства във Вашия eWallet в ePay.bg като плащате през банкомат или на каса в офис на EasyPay.

  По-големите български букмейкъри имат като налична опцията за депозиране на пари директно чрез EasyPay, без посредник, а в случая на Bet365 ePay.bg се явява посредник. Това по никакъв начин не затруднява депозита, просто вкарвате средства в сметката си в Bet365 чрез ePay.bg, получавате код за оторизация и с него плащате дадената сума на вашия на някоя каса на EasyPay. Мигновено след плащането вашата Bet365 сметка ще бъде захранена.

  Как да добавя дебитна карта към профила си в Bet365? 

  Тъй като най-разпространения начин на депозит в Bet365 е използването на дебитна карта ние ще се спрем по-подробно на него. В днешно време всеки има дебитна или кредитна карта, затова е много лесно и бързо, когато депозираме средства от нашата карта директно в нашия акаунт в Bet365.
  За ваше максимално удобство букмейкърът ви позволява да регистрирате до 5 различни карти, от които може да осъществявате депозити. Ето как да добавите карта към вашия профил.


  Когато влезете в профила си, в десния горен ъгъл на началната страница, ще видите надпис „Депозит“. На фона на зеления фон, жълтият надпис е лесно забележим, така че когато кликнете на него ще се отвори прозорец, в който трябва да попълните данните на картата си.
  Прозорецът, който ще се отвори ще ви прехвърли директно в раздела бет365 клиенти -> Банка -> Депозит. От вас остава само да кликнете на полето „Добави карта“ и да попълните данните на дебитната/кредитната карта, както следва от долната снимка.


  Полетата за попълване на написани много ясно и е лесно да се оринтирате къде какво трябва да се попълни. На първото поле „Номер на карта“ вие трябва да попълните 16-те цифри от лицевата част на картата, а в следващото поле „Име на Притежателя на Карта“ трябва да напишете името на притежателя на картата по начина, по който то фигурира на самата карта. След това въвеждате месец и година на издаване на картата и месец и година, до които е валидна (тази информация се намира на самата карта). Последното поле, което трябва да попълните е „Номер на Издаване“. Това са последните 3 цифри от номера на картата, които може да видите на задната част от нея. Тези цифри са важни, защото, когато искате да депозирате сума във вашия акаунт тези 3 цифри ще бъдат изисквани от вас. След като попълните нужните данни, натиснете „Регистрирай“ и така картата ще бъде добавена към вашия профил.

  Как да депозирам пари в Bet365?
  След като вече сте добавили дебитна карта е време да депозирате средства в акаунта си. Добрата новина е, че Bet365 депозит ви дава свобода да избирате между много методи на депозиране, което е голям плюс. Отново в горния десен ъгъл на началната страница, кликате на жълтия надпис „Депозит“. Автоматично сайтът ви прехвърля към страницата за депозит, където просто трябва да попълните две полета и средствата ще бъдат депозирани.

  По подразбиране методът на плащане е автоматично избран „Кредитна/Дебитна Карта“, но вие може да изберете и друг метод на депозиране – ePay.bg (EasyPay), Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, Paysafecard, Entropay, Бърз банков трансфер и Банков трансфер. В конкретния пример ние ще се спрем на Bet365 депозит с дебитна карта.

  В секция за депозит, по подразбиране е маркиран депозитния метод за дебитна карта.Следващите две полета не се попълват, защото при регистрацията на картата вие сте ги попълнили, те са – „Номер на карта“ и „Дата на Валидност“. Следва полето „Код за Сигурност на Картата“, където трябва да попълните 3-цифрения код за сигурност, който може да намерите на задната страна на самата карта. Последното поле е „Сума на Депозит“, където, както се досещате, трябва да напишете сумата, която искате да депозирате. Обърнете внимание, че минималната сума на депозит е 10 лв. Накрая, за да потвърдите операцията натиснете бутона „Направи депозит“. Сметката ви мигновено ще бъде захранена с желаната от вас сума.

  Заключение

  Имайки предвид, че депозирането на сума е един от важните компоненти, без които процеса на залагане не би могъл да бъде възможен, при процеса на Bet365 депозит всичко е кристално ясно и максимално улеснено. Затова на видно място в сайта е полето за депозит. Когато влезете в секцията на Bet365 Клиенти най-горе може да видите контакти, чрез които да се свържете с отдела на Bet365 в случай на въпрос като може да изберете – чат на живо, обаждане по телефона, имейл или уеб запитване. С две думи, всичко е направено в полза на играча и това, вие да бъдете спокойни, че няма какво да се обърка що се касае до въпроси, свързани с Bet365 депозит или Bet365 теглене на пари.