Как да залагам в Bet365

Как да залагам в Bet365
Оценете тази статия

Как се прави залог в бет365?

Ако сега навлизате в света на спортните залози, следващата информация ще Ви бъде полезна, за да придобиете по-бързо представа за различните видове залози.

 

След като успешно сте си отворили сметка в един от най-добрите световни букмейкъри bet365 и сте взели своя „Начален Бонус за Спортни Залози“, вече можете да залагате в сайта на bet365.

 

Сайтът е подреден удобно за потребителите. Много бързо ще свикнете да навигирате до желания спорт, лига и конкретно събитие от менюто с всички предлагани за залагане спортове в най-лявата част на страницата.

  

 

Виждате менюто за навигиране вляво на скрийншота от уебсайта. Когато кликнете на даден спорт, ще се заредят всички налични лиги и събития, предлагани в дадения момент от bet365. Най-популярните и актуални лиги, първенства и пазари са разположени най-отгоре, което Ви спестява време за търсене по страницата.

 

Нека изберем дадено първенство и конкретно събитие. Ще се заредят всички налични за залагане опции на това конкретно събитие. Те обикновено са доста, тъй като bet365 е един от букмейкърските сайтове с най-богата палитра от предлагани пазари и възможности, както и много bet365 бонуси и bet365 казино игри. 

Пазари в bet365

И тук всичко е организирано за възможно най-голямото удобство на клиента. Отделните видове залози са подредени в табчета в горния край на заредения пазар. Самото име на секциите показва какви видове залози бихте намерили в тях – Основни Пазари, Азиатски Хендикапи, Корнери, Голове, Залози за Полувреме, Специални залози (като например показани картони и други).

 

Изборът на желаният от Вас залог става просто с един клик върху него. Тогава той се зарежда в бетслипа, който се намира в десния горен ъгъл на страницата и е оцветен в сиво. В бетслипа ясно ще видите селекцията за залагане, която сте избрали и коефициента за тази селекция в момента.

 

Също така, тук следва да изберете сумата, която желаете да заложите на този изход. При условие, че сте логнати в системата, можете и да натиснете бутона „Максимален залог“. Той ще Ви покаже максималната сума, която можете да заложите автоматично. Всички желани залози над тази сума отиват за ръчно одобрение от служители на компанията, но това е по-скоро изключение.

 

Тук ще видите и най-важната за Вас информация – колко точно ще спечелите при залагане на зададената сума при този коефициент.

Остава само да натиснете жълтия бутон „Заложи“ и готово – залогът Ви ще бъде регистриран в системата на букмейкъра. При успешен залог, цялата сума от залога и печалбата Ви се начислява автоматично в сметката Ви. Обикновено това става изключително бързо, за минути или дори секунди след края на събитието.

 

Този тип залози се наричат единични, или сингъл, залози.

Имате възможност да залагате и на повече от едно събитие в множествен залог – колонка или система. За целта трябва да изберете в бетслипа си поне 2 събития. Те се визуализират в него, както и наличните опции за тяхното комбиниране. Ако не сте сигурни какво точно означава дадена комбинация, винаги можете да кликнете върху нея и ще изскочи мини прозорец с подробно обяснение на какво точно бихте заложили с нея.

 

 

 

При комбинациите винаги ще виждате точната сума, която ще спечелите, ако всички Ваши селекции са успешни. При някои от видовете системи, като например „Двойни“ (или познати още като „две от три“), получавате печалба дори и при успешни два от общо три залога.

 

 

Като цяло, комбинираните залози Ви дават възможност за значително увеличаване на потенциалните печалби при правилен подбор на селекциите в тях. За повече информация посетете темата Как да залагам в Bet365 в нашата помощна секция. Там ще намерите още информация за всички функции на залози, които най-големият букмейкър ви предоставя.

Надяваме се, че тази информация Ви беше полезна.

Успех и късмет с Вашите залози в bet365!

 

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!