Лимит на депозит в Bet365 – как се поставя? Стъпки и условия

Лимит на депозит в Bet365 – как се поставя? Стъпки и условия
Оценете тази статия

В спорта залаганията са катализатор за много положителни емоции, които правят гледането на дадено събитие още по-вълнуващо. В разгара на мача често си позволяваме да рискуваме повече финансови средства, отколкото е разумно. Ето защо е добре за знаем:

Как се поставя лимит на депозит?

Bet365 предлага опция всеки клиент сам да си постави лимит

Сериозните букмейкърски къщи като bet365 изпълняват много стриктно изискванията на държавните органи, които ги лицензират и им позволяват да оперират в дадена страна. А тези изисквания винаги включват редица мерки, които целят да опазят клиентите точно от подобни рискове, за тяхното лично удобство, защита и сигурност.

Една от най-важните стъпки в тази насока е опцията на всеки клиент сам да си определи и постави лимит на депозита в своята bet365 сметка.

Кога да се възползваме от опцията лимит на депозит?

Нашият съвет е да използвате лимит на депозита, ако смятате, че сте склонни към залагане на по-големи суми от препоръчителните за даден момент. Тази опция ви предоставя един вид „ръчна спирачка“, която ще предотврати депозирането на нови и нови суми при натрупването на евентуални загуби за даден ден или период от време. При залаганията, както и при почти всяка друга дейност, свързана с пари, е препоръчително човек предварително да си определи бюджет (месечен, седмичен и т. н.), в рамките на който може да си позволи да инвестира.

Стъпка по стъпка – активиране на опцията bet365 лимит на депозита 

Стъпките по определянето и поставянето на лимит на депозита в  bet365 са лесни и интуитивни:

  • Влезте във Вашата bet365 сметка;
  • Изберете секция „Клиенти“ и подсекция „Вашата сметка“;
  • Тук изберете раздел „Контроли за разумно залагане“;
  • Тук вече ще видите менюто за избор и поставяне на „Лимит на депозит“.

При зареждане на тази страница отново може да прочетете кратка информация относно целите на тази функция на bet365 сайта. Периодите, за които можете да поставите лимит на депозитите ви са три: 24-часов, 7-дневен и 30-дневен.

Самите суми за общ лимит на депозитите са предварително зададени като темплейт от bet365. Най-ниската сума е 50 лв., като разбира се има стълбичка с възходящи суми: 100 – 500 – 1000 – 2000 лева и така нататък, чак до 1 милион лева.

След избор на период и съответен лимит на депозит, системата ще поиска от вас да въведете паролата си за влизане в сайта. След това вашата заявка се изпраща и ще бъде разгледана и одобрена до максимум 24 часа от служителите на букмейкъра.

Можем да избираме различни суми и период за лимит на депозит

Имайте предвид, че можете да определяте различни суми за лимити на депозити за различните периоди. Те обаче трябва да са съвместими помежду си. Например, можете да си поставите 7-дневен лимит от 500 лева и 30-дневен такъв от 2000 лева.

Също така, винаги имате възможност да влезете в това меню и да намалите своите лимити за депозит в bet365 сметката си. Ако обаче искате да ги увеличите, ще трябва да изпратите нова заявка и да изчакате 24 часа за одобрение от служител на компанията.

Обобщение

В обобщение, можем да кажем, че опцията за лимит на депозита е много добро и полезно предпазно средство срещу натрупването на по-големи от препоръчителните евентуални загуби при залагане. Тя ще бъде особено полезна за начинаещи клиенти във вълнуващия свят на спортните залагания.

Като всяка друга дейност, залаганията изискват натрупването на малко практика и опит. По-опитните клиенти на букмейкърските къщи като bet365 са изградили уменията си за самоконтрол при залаганията с времето. Тези обаче, които тепърва навлизат и опознават света на залозите, имат на разположение един чудесен инструмент с лимита за депозит, който да гарантира тяхната сигурност и приятни емоции на bet365 сайта, както възможност да спечелят bet365 bonus и други награди в bet365 casino.

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!