Нови Winbet Виртуални Спортове за 2023

Още от самото начало на съществуването си, Winbet предлагаше услуга за залози на виртуални спортове. Освен winbet казино игри, играчите могат да залагат и в раздел “Виртуални“, където ще откриете 6 виртуални спорта, създадени от компанията Betradar. Виртуалните спортове в този раздел са футбол (първенство), футбол (Европейско първенство), конни надбягвания, надбягвания с хрътки, баскетбол и тенис.

 

След огромния успех на тези игри, българският букмейкър реши да разшири портфолиото си от виртуални спортове и сключи договор с още една компания за изработка на гейминг софтуер - Kiron Interactive. По този начин, Winbet се превърна в първият  лицензиран оператор в България, който предлага виртуалните спортове на две компании. Така, букмейкърът предлага поне два пъти по-голям избор от виртуални спортове в сравнение с конкуренцията си.

 

За да достъпите новите виртуални спортове на Kiron, влезте в уебсайта на букмейкърската къща и намерете в основното меню раздел “Виртуални+“.

Виртуални спортове във “Виртуални+“

Два вида футбол

Два вида виртуален футбол ще откриете в раздел “Виртуални+“, като и в двата се симулира английското футболно първенство. Макар общата идея да е една и съща, то самият геймплей на двата вида виртуален футбол е различен, като и двата имат своите силни страни.

 

Единият вариант е уникален с това, че в него могат да се наблюдават по няколко виртуални мача едновременно и ви позволява да залагате и да следите едновременно по няколко срещи.

 

Която и от двете разновидности на виртуалния футбол да изберете, ще имате едни и същи възможности за залози, които са доста по-обширни в сравнение с виртуалния футбол на други компании. Тук дори можете да залагате дали в срещата ще има жълт картон или дузпа (софтуерът на виртуалния футбол на Kiron включва и дузпи, които се присъждат сравнително рядко - по около 1 дузпа на 20 мача, но за сметка на това и коефициентът за този залог е доста голям), както и кой ще бъде първият голмайстор и в кой времеви период от мача ще падне първия гол - това са все залози, които няма да открием при виртуалните спортове на Betradar, например. Заедно с тях, тук са, разбира се, и традиционните залози за резултат от мача, двоен шанс, ПП/КИ, общо голове, точен резултат и първи отбор с гол.

 

Конни надбягвания, автомобилно рали и хрътки

Конните надбягвания на Kiron включват състезания с 10 коне, като за всеки кон можете да залагате за победител, за завършване сред първите две позиции или в първата тройка. За всеки кон имате информация за последните му 5 класирания, за да си направите изводите какви са му шансовете за победа. Разбира се, колкото по-успешен е един кон, толкова по-нисък е коефициентът му, но дори и за топ фаворитите ще получавате над 3.00 ставка.

 

Абсолютно същите са правилата и при автомобилното рали, а подобна е ситуацията и при хрътките, само че там имаме по 6 кучета в една гонка, вместо 10.

 

И конните надбягвания, и ралито, и хрътките са изключително динамични - ново състезание започва на всеки две минути, само секунди след завършването на предишната.

 

Тенис на маса

Атрактивен и уникален за Winbet е виртуалният спорт тенис на маса. За разлика от правилата на тениса на маса в истинския живот, тук един гейм приключва при спечелването на 7 точки. Можете да залагате за резултат от мача, точен резултат, най-дълга серия от спечелени точки, общо точки в гейма и други.

 

Бадминтон

Още един виртуален спорт, бадминтон ви предоставя невероятните 50+ възможности за залог за всяка една битка!

 

За да правите залози на виртуални спортове трябва да имате регистрация в winbet. Това също така ви дава възможност да спечелите и някои от офертите на winbet bonus 2023. Виртуалните спортове са достъпни и през winbet мобилно приложение.

Вижте още от winbet: Нова функция winbet cash out и  winbet джакпот рулетка.

Виж Още

3.0/5 (2  votes )

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

+18 | Важат условия и правила
550лв. Бонус
Бонус Код: ****** ВХОД

КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА

Над 100 БОНУС ОФЕРТИ те очакват в Betindex!
wheel-of-fortune