Нови Winbet Виртуални Спортове за 2024

Оценете тази статия

Още от самото начало на съществуването си, Winbet предлагаше услуга за залози на виртуални спортове. Освен winbet казино игри, играчите могат да залагат и в раздел “Виртуални“, където ще откриете 6 виртуални спорта, създадени от компанията Betradar. Виртуалните спортове в този раздел са футбол (първенство), футбол (Европейско първенство), конни надбягвания, надбягвания с хрътки, баскетбол и тенис.

 

След огромния успех на тези игри, българският букмейкър реши да разшири портфолиото си от виртуални спортове и сключи договор с още една компания за изработка на гейминг софтуер – Kiron Interactive. По този начин, Winbet се превърна в първият  лицензиран оператор в България, който предлага виртуалните спортове на две компании. Така, букмейкърът предлага поне два пъти по-голям избор от виртуални спортове в сравнение с конкуренцията си.

 

За да достъпите новите виртуални спортове на Kiron, влезте в уебсайта на букмейкърската къща и намерете в основното меню раздел “Виртуални+“.

Виртуални спортове във “Виртуални+“

Два вида футбол

Два вида виртуален футбол ще откриете в раздел “Виртуални+“, като и в двата се симулира английското футболно първенство. Макар общата идея да е една и съща, то самият геймплей на двата вида виртуален футбол е различен, като и двата имат своите силни страни.

 

Единият вариант е уникален с това, че в него могат да се наблюдават по няколко виртуални мача едновременно и ви позволява да залагате и да следите едновременно по няколко срещи.

 

Която и от двете разновидности на виртуалния футбол да изберете, ще имате едни и същи възможности за залози, които са доста по-обширни в сравнение с виртуалния футбол на други компании. Тук дори можете да залагате дали в срещата ще има жълт картон или дузпа (софтуерът на виртуалния футбол на Kiron включва и дузпи, които се присъждат сравнително рядко – по около 1 дузпа на 20 мача, но за сметка на това и коефициентът за този залог е доста голям), както и кой ще бъде първият голмайстор и в кой времеви период от мача ще падне първия гол – това са все залози, които няма да открием при виртуалните спортове на Betradar, например. Заедно с тях, тук са, разбира се, и традиционните залози за резултат от мача, двоен шанс, ПП/КИ, общо голове, точен резултат и първи отбор с гол.

 

Конни надбягвания, автомобилно рали и хрътки

Конните надбягвания на Kiron включват състезания с 10 коне, като за всеки кон можете да залагате за победител, за завършване сред първите две позиции или в първата тройка. За всеки кон имате информация за последните му 5 класирания, за да си направите изводите какви са му шансовете за победа. Разбира се, колкото по-успешен е един кон, толкова по-нисък е коефициентът му, но дори и за топ фаворитите ще получавате над 3.00 ставка.

 

Абсолютно същите са правилата и при автомобилното рали, а подобна е ситуацията и при хрътките, само че там имаме по 6 кучета в една гонка, вместо 10.

 

И конните надбягвания, и ралито, и хрътките са изключително динамични – ново състезание започва на всеки две минути, само секунди след завършването на предишната.

 

Тенис на маса

Атрактивен и уникален за Winbet е виртуалният спорт тенис на маса. За разлика от правилата на тениса на маса в истинския живот, тук един гейм приключва при спечелването на 7 точки. Можете да залагате за резултат от мача, точен резултат, най-дълга серия от спечелени точки, общо точки в гейма и други.

 

Бадминтон

Още един виртуален спорт, бадминтон ви предоставя невероятните 50+ възможности за залог за всяка една битка!

 

За да правите залози на виртуални спортове трябва да имате регистрация в winbet. Това също така ви дава възможност да спечелите и някои от офертите на winbet bonus 2024. Виртуалните спортове са достъпни и през winbet мобилно приложение.

Вижте още от winbet: Нова функция winbet cash out и  winbet джакпот рулетка.