Winbet Cash Out – Нова Опция „Затвори Залог“

Winbet Cash Out – Нова Опция „Затвори Залог“
5/5 - (1 vote)

Кеш аут функция в Winbet

Букмейкърът предостави на своите клиенти нова функция – „Cash out”, с която могат да затворят вече направен залог. Всеки играч, които иска да затвори залог в Winbet може да го направи с помощта на ЖЪЛТИЯ бутон. Популярният бутон липсваше в менюто на букито и се считаше за съществен недостатък.

Какво предлага „Затвори залог“ опцията на Уинбет?

Към момента, Winbet предлага единствено цялостен кеш аут. Какво означава това? Всеки играч може да използва функцията „затвори залог“, когато види, че резултатът няма да бъде такъв, на какъвто е заложил. Като прекрати залога, играчът пак печели определена сума, тоест получава възможност да не загуби цялата сума.

За кои събития е активна функцията cash out?

Натиснете бутона „cash out”, който е маркиран в жълто и се намира в дясната част на екрана. Ще се отвори прозорец, там ще видите, всички събития на които сте заложили и за които е възможен кеш аут.

 

Това означава, че не знаете предварително дали за да дадена среща е възможна опцията „затвори залог“, което е минус.  Функцията е налична за всички спортове, но предварително не можем да знаем, за кои мачове/срещи можем да я използваме. Със сигурност затварянето на залог е възможно за всички големи спортни събития на футбол, тенис, баскетбол и други.

За събитията, за които е възможна функцията CASH OUT ще видите сив бутон „CASH OUT“ и  сумата, която можете да вземете, ако затворите залога. Следваща стъпка – натискате бутона и потвърждавате.

  • Клиентите могат да използват единствено  цялостен кеш аут, тоест функцията  частичен кеш аут липсва.
  • Клиентите могат да използват кеш аут на единични и множествени залози;

Winbet cash out за мобилна версия

Функцията „затвори залог“ е налична и през мобилното приложение на Winbet. Как да я използвате? По същия начин, както и при десктоп устройствата.

Кеш аут опцията е активна за всички видове устройства: смартфони таблети, лаптопи и други.

Cash out бутонът липсва

Ако не виждате сивият бутон cash out, то най-вероятно причината за това е, че даденото събитие не може да бъде затворено.

Кога да използваме функцията „затвори залог“? Ако за събитието, което сте избрали се предлага функцията „cash out”, следете внимателно, какви суми предлага букито, те могат да се променят, в зависимост от развоя на играта.

Повече за възможностите, които предлага букмейкъра и всички уинбет бонуси 2024 можете да прочете в нашето ревю: Уинбет казино & спортни залози, научете как да вземете своя уинбет бонус. Ново предложение, само до края на месец април (Неактивна оферта) – уинбет ред бонус – не изпускайте своя шанс.

Вземи 200лв. Бонус от WINBET >>