Bet365 Мулти екран на живо – как да си създадем страница?

Bet365 Мулти екран на живо – как да си създадем страница?
Оценете тази статия

Bet365 вече позволява на всеки играч, според личните му предпочитания да си създаде страница, на която да следи на живо и едновременно всички срещи, за които е направил залог.  

Как да създадете своя „мулти екран“ страничка?

Най-напред трябва да имате акаунт, като букито осигурява bet365 бонус при регистрация.

Изберете функцията Много Събития от менюто На Живо и след това натиснете Добави Събития, за да добавите желаните от вас срещи. Може да избирате до 12  събития от един спорт и така да направите своята персонализирана страница На живо.

Какви са предимствата на „Мулти Екран“?

С тази опция можете да следите резултатите и как се развива играта и да правите залози на живо. За всяко едно от събитията можете да избирате Пряко Предаване или Мач На Живо.

Сами можете да настроите изгледа на страницата си, да прецените броя колони, размера на прозорците за Прякото предаване или Мач на живо. Когато събитията приключат, можете да ги премахнете и да изберете нови.

 

Следите едновременно всички важни за вас резултати, докато срещите са На Живо.

Чрез опцията Новини на Живо можете да следите новини, свързани с футбол и тенис, за избраните от вас събития, като информацията получавате директно на вашето мобилно устройство. Сами избирате, кои новини да получавате.

Как да активирате тази функция?

След като инсталирате мобилното приложение на Bet365 трябва да позволите получаването на известия на вашето мобилно устройство. Отивате на мача или първенството, което ви интересува и по-долу на страницата в поле Новини на Живо. Тази функция е много полезна при поставянето на залози за тенис и футбол.

Вариантите са следните:

  • Футбол: Краен Резултат, Резултат на Полувремето, Голове, Жълти и Червени Картони, Смени, Пропусната Дузпа и Отсъдена Дузпа. Селекцията позволява и избор на определен отбор само за един кръг или за целия сезон.
  • Тенис: Начало на Мача, Край на Гейм, Край на Сет, Краен Резултат.

Освен изброените възможности, на вече създадената страница, можете да използвате опцията Бърз Залог, с която да поставяте залозите си възможно най-бързо. Тази опция е позволена и за Едно Събитие и за Мулти екран. За да я активирате, избирате Бърз Залог отгоре на фиша, с възможност за избор на сума. Не пропускайте да изберете пазар и коефициент, след което кликнете на Заложи.

Вижте още: Всички активни бонуси bet365, както и bet365 бонус лоялност.

 

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!