Bet365 Бонус за Евро Мачове – как да го вземем?

Bet365 Бонус за Евро Мачове – как да го вземем?
Оценете тази статия

Нова оферта от бет365 за множествен залог на Европейски футбол. Промоцията на Bet365 за множествен залог на Евро Мачове дава невероятната възможност на всеки играч да вземе бонус до 100% за най-любопитните и следени европейски първенства, също така елиминациите и груповата фаза на Шампионската лига.

Букмейкърът ще добави бонуси от 5% до 100% към печалбата Ви.

*В сила са условията на букмейкърa!

Както вече споменахме, офертата е валидна за пeчaлби от множествени залози, включващи 3 и повече сeлекции, които са поставени преди старта на мачовете и касаещи пазарите Краен резултат или отборите да отбележат гол за Шампионска лига на УЕФА, Английска Висша Лига, Италианска Серия А, Испанската Примера Дивизион, Немската Бундеслига.

Този bet 365 бонус няма да е валиден, в случай, че залогът е бил затворен изцяло. При положение, че залогът е затворен частично, бонусът ще бъде сметнат спрямо залогът, който е останал активен. Максималният бонус, който е възможно да бъде спечелен е  100.000€. За тази оферта не се включват залзите Двоен Шанс или комбинирането с други бонуси от рода на Lucky 15 или Lucky 31.

Ето какви бонуси ще се прибавят към печалбата ви, ако залогът ви е успешен.

Някои важни условия, които трябва да са изпълнени, за да можете да се радвате  на печалбата си в Bet365:

 

  • Ако сте отменили или отложили някоя селекция, бонусът ще е валиден, но процентът ще бъде само върху активните селекции.
  • Ако отговаряте на условията за бонус, то той ще бъде начислен в сметката ви в рамките на 24 часа от последната направена от вас селекция.
  • Бонусът няма да е валиден, ако сте затворили целия залог със Затвори Залог. Ако все пак залогът е затворен частично, то бонусът ще е върху активния залог.
  • В случай, че има нарушено условие или е констатирана група от залози, които гарантират печалбата на клиента от рода на бонус депозит, безплатни залози и др. Bet365 има правото да вземе присъдената сумата от клиента, като уреди даден залог по точния коефициент или отмени някой безплатен залог, който е бил захранен с депозитния бонус.
  • Възможно е да бъдат наложени някои административни такси, както и да ви бъдат поискани допълнителни документи, за установяване на самоличност преди да получите този бонус.

Букито предлага и други текущи bet365 бонуси и оферти, от които можете да се възползвате, като например Bet365 Парлей Бонус, 100лв. бонус bet365 при регистрация и бонус bet365 лоялност в казино раздела.

Bet365 взе лиценз в Мексико – bet365 mexico 

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!