Нов Bet365 бонус: 50% Парлей Бонус

Нов Bet365 бонус: 50% Парлей Бонус
Оценете тази статия

50% Парлей бонус за спортове от Канада и САЩ

*В сила са условията на букмейкърa!

Това е един съвсем нов bet365 бонус, който можете да спечелите. Той се отнася за спортове, които се играят на американския континент – в Канада и САЩ. Включва редовния сезон, заедно с плейофите при различните първенства – Американски футбол, Баскетбол, Хокей и Бейзбол.

Парлей залог (Parlay) е залог на две или повече срещи, като използвате комбинации, за да постигнете по- голям коефициент и съответно печалба.

 

Тази нова оферта важи за печалбите от множествен залог – парлей –  преди среща с повече селекции (минимални 2) за изброените по-горе първенства. Възможните пазари са: Победител в Мача, Хендикап, Общо за Първо Полувреме, Хендикап за ½ полувреме, Общо за Второ Полувреме и Общо в Мача.

Този бонус от bet365 не може да бъде напълно затворен, за да е валиден. Ако все пак е бил частично затворен, сумата на бонуса се смята на базата на активния залог. За конкретната оферта не са валидни бонусите Тийзъри и Парлей Карти, също така и комбинация с бонус като Lucky 15 или Lucky 31.

Ако залогът ви е печеливш, ето какъв може да е бонусът ви:

Повече за това какво е Парлей бонус?

Този бонус е валиден за нетната печалба от множествен залог Парлей, както вече казхме за 2 и повече секеции. В случай на отлагане на някоя селекция или ако бъде определена като върнат залог, бонусът продължава да е валиден, но % ще окаже влияние върху броя печеливши селекции.

Бонусът ще ви бъде депозиран до 24 часа след срещата на последната ви селекция.

Максималният размер на бонуса е 100.000 евро.

Ако букмейкърът установи някакви нередности по усвояването и комбинирането на bet365 спортни залози и промоции и опити за злоупотреба, налага строги административни санкции. Понякога се изисква и документ за самоличност на титуляра на сметката, към която предстои превод на сума от бонус.

При установяване на злонамерени действия от страна на играчите, администрацията има правото да изиска обратно преведените в сметката суми, както и да закрие опредлена сметка, ако се прецени, че е налице престъпна дейност.

Офертата на бет365 е за клиенти, които залагат онлайн от всяко устройство, даже и през мобилното приложение на bet365, като букмейкъра си запазва едноличното право да ограничи възможността на некоректните клиенти да участват в цялата, или част от текущата оферта. Вижте какви други текущи bet365 бонуси можете да спечелите.

Bet365 напомня на своите фенове, че предлаганите промоции са забавление и удоволствие и затова трябва всеки да се отнася към правилата стриктно.

 

Вижте няколко печеливши стратегии как да грабнете парлей бонус:


 

 Хазартът e забранен за лица под 18 години!