Новите функции Затвори Залог и Промени Залог в Bet365

Новите функции Затвори Залог и Промени Залог в Bet365
Оценете тази статия

Затвори залог и промени залог в Bet365

Съвсем наскоро един играч пределно ясно изтъкна основните причини, поради които е избрал да залага на спорт в Bet365. Сигурно всички останали биха се съгласили с думите му. Започвайки с Бонус за начинаещи, продължавайки с богатият избор на спортни пазари, чудесно подредения и лесен за използване сайт, удобното мобилно приложение, лайвстрийминга, лесните парични транзакции, функции, които правят лесно предотвратяването на големите загуби на финанси и др., всичко това прави бет365 предпочитан букмейкър не само у нас, ами и в световен мащаб.

Още през 2017 Bet365 подари на феновете на хазарта две нови и практични функции: Cash Out / Затвори Залог и Промени залог. С тях букмейкърът позволява на играчите да управляват умело залозите си и да осуетят нежелани загуби.

Същност на Cash Out функцията

Опцията Cash Out на Bet365 позволява приключването на залога преди финала. Така можете да държите нещата в свои ръце. Когато в един момент е съвсем ясно, че изходът от конкретно спортно събитие няма да е във ваш интерес, със затварянето на залога преди края на срещата, ще намалите значително загубите си. Затварянето на залога в Bet365 има определена специфика. За разлика от същата функция при другите букмейкъри, в Bet365 можете да затворите както целия залог, така и част от него, като останалата част от първоначално заложената сума остава отворена и активна до края на събитието. Тази чудесна опция позволява да се насладите максимално на емоцията от срещата и да кликнете за затваряне на залога, когато стане напечено.

Затвори Залог не може да се прилага на всички пазари и за всички спортове.

Функцията е позволена при комбинирани и единични залози за футбол, тенис и др. Частичен Cash Out е позволен при залозите в права линия.

Как се използва Cash Out

Влезте в профила си в сайта на букмейкъра. Във вашия онлайн фиш, където са инициализирани залозите ви, се показва бутонът за функцията  Cash Out. Трябва да използвате него, за да затворите залога си. Срещите, на които сте направили залога си и резултатите от тях също могат да се видят в профила ви.

За да използвате функцията е необходимо да направите избора си. Направете залог и изчакайте потвърждението от системата. Във фиша си натиснете „Мои залози“. Можете да видите каква е сумата в случай на затваряне на залога и ако ви хареса, кликнете на „Затвори Залог“. Отново изчакайте потвърждение от системата.

Предимства на Cash Out

Основните положителни моменти на  Cash Out опцията са няколко:

  • Избягвате сигурна загуба на заложената сума
  • Използването на тази функция ще ви отнеме само миг, а сумата от затворения залог веднага се депозира по вашата сметка, но ако тя не е активна в този момент, няма да можете да се възползвате от опцията
  • Системата автоматично изчислява сумата за Cash Out, взимайки предвид залога ви и развитието на срещата.

 Недостатъци на Cash Out

Въпреки видимите предимства на опцията, не липсват и някои недостатъци на затворения залог. Не винаги има активен кеш аут за определена среща и можете да останете неприятно изненадани, ако сте разчитали на него.

Има и друга крайност, резултатът в края на срещата да е такъв, че да спечелите, ако не сте били използвали функцията за затваряне на залога.

Автоматичен Cash Out

Заедно с пускането на другите функции, към списъка на Bet365 беше прибавена и Автоматичен Cash Out. В случая затварянето на залога става без намесата ви, достатъчно е да определите сумата, която искате да спечелите.

Ако сте заложили на Барселона в показания пример и искате поне 70% печалба от направения залог, а резултатът до 70- та минута е 1:0, системата ще затвори напълно автоматично залога, защото са изпълнени зададените от вас условия.

Същност на Промени Залог

Както вече споменахме, Bet365 има още една нова и изключително удобна за феновете функция – Промени Залог. С нея можете да правите промени по вече направени залози.

Функцията е достъпна в случай, че Cash Out е разрешен за неуредените селекции от залога. При използване на функцията Промени залог, наличните коефициенти с новия залог се актуализират.

Как да промениш залог

Новата опция можете да използвате посредством Cash Out в „Мои залози“.

След като кликнете на Промени Залог във фиша, ще ви бъде позволено да правите промени в раздела „По ваш избор“.

Добавянето на нова селекция се извършва от бутона „Добави селекция“ във фиша.  След прибавянето на нова селекция, коефициентите ще се актуализират. Натиснете „Добави залог“ и новата селекция ще влезе във фиша. Следват бутоните „Запази промени“ и „Потвърди“.

С функцията Промени Залог имате възможност да премахвате и разменяте селекции. Можете да подмените и вида на залога, например от „Двоен“ на „Троен“.

След като селектирате новия вид, коефициентите ще бъдат актуализирани. След като сте направили всички промени, които сте пожелали, изберете „Запази Промени“ и „Потвърди“ веднага. В противен случай до 5 секунди ще се върнат началните ви селекции.

Основни правила за Промени Залог

Тази функция на букмейкъра има определени особености и правила за прилагането ѝ. Тя е възможна в строго уточнени пазари и събития. Приемането на искането за Промяна в залога отнема известно време. При приета промяна на залога, новите селекции ще са видни в раздела Мои залози и ще е с новата сума.

При променен залог, началната сума не участва в офертата за превъртане. Не всички оферти на букмейкъра са валидни при прилагане на Промени Залог.

Вижте още: Текущи бонуси bet365 2024 и bonus лоялност от bet365.

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!