Играйте Venezia D`oro безплатно

Играйте Venezia D`oro с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9/10

Оценка

9/10

Оценка

Venezia D`oro Ревю

Venezia D’oro, както подсказва името е слот игра, в която ще откриете редица интересни символи, свързани с Венеция. Играта предлага 5 барабана и цели 243 печеливши линии, които могат да бъдат регулирани.

Как да играя играта?

Можете да играете играта само с едно натискане на един от бутоните, разположени в долната част под барабаните. Тези бутони означават размера на залозите, като тук те варират от 25 до 500. Там са разположени и бутоните, чрез които да настройвате силата на звука, да избере игра на цял екран или да стартирате автоматични завъртания. Печелившите линии могат се регулират, като това може да стане от скалата вляво или вдясно на барабаните. Освен на 243 можете да ги настроите на 81, 27, 9 или 3.

Текущият демо баланс в играта и последната печалба ще можете да намерите съответно в левият и десният долен ъгъл на играта.

Символи в играта

Символите, както казахме са взаимствани от Венеция. Ще откриете различни символи присъщи за италианската култура и венециански забележителности. Налице са и традиционните символи 9, 10, Вале, Дама, Поп и Асо. Специалните сивмоли в играта са два – Wild и Scatter. Уайлд символа са традиционните венециански гондоли, които се появяват на 2-ри, 3-ти и 4-ти рил и могат да заместват всички символи с изключение на скатера, който е изобразен като венецианските канали.

Бонус функции в играта

Бонус функциите с които разполага играта са няколко. Първо ще споменем Джакпот картите, които представляват 4-ри прогресивни джакпот награди, които се натрупват в реално време. Те могат да бъдат активирани на случен принцип.

Другата класическа бонус функция, която играта предлага е функцията Gamble или така наречената Двойно или нищо. Тя ви дава възможност да залагате печалбите си на черно или червено. Ако познаете правилният цвят ще получите удвояване на залога, но ако не уцелите ще загубите целият залог.

Venezia D’oro има и функция, която ще ви донесе и безплатни завъртания. Тя се активира при 3 или повече Скатер символи, а колко точно ще са безплатните завъртания и ще има ли множеител на печалбата ще разберете от специалното бонус ниво, което ще се активира.

Играйте и вие безплатно Venezia D’oro в Betindex.net.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Venezia D`oro
🌌 Доставчик: egt
💸 Възвращаемост:n/a