Играйте Super Dragons Fire безплатно

Играйте Super Dragons Fire с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

Super Dragons Fire Ревю

Super Dragons Fire е слот ротативка, която е създадена от небезисвестният производител mr.slotty. Играта е много интересна и предпочитана от потребителите заради фентъзи тематиката и интересните символи. Играта разполага с 25 печеливши линии, както и има 5 барабана.

Как се играе Super Dragons Fire?

За да играете Super Dragons Fire ви е необходим един единствен бутон. Той е кръгъл и се намира в дясната част на екрана ви. Ако искате да внесете промени по вашата игра, като например да зададете автоматични завъртания, или да промените размера на залога, то отново ще ви е необходим само един бутон. Него можете да намерите точно под този за старт и само с няколко клика ще внесете исканите от вас промени.

Долу в една хоризонтална лента пък е подредена цялата необходима информация за играта ви – текущ баланс, размер на залога, както и последната ви печалба.

Какви символи има в играта?

Символите, избрани за Super Dragons Fire са изключително интересни. Различни магически пръстени и отвари ще намерите тук, както и артефакти от древни дракони и техните яйца. Всеки символ ви носи различна печалба в зависимост от това колко голяма е формираната комбинация.

Можете да се насладите и на двата специални символа. Единият от тях е класическият Уайлд, който има способност да замества символи по полето, за да активира по-печеливши комбинации. На разположение и Скатер символът, който е изобразен като съкровище. Той може да ви донесе безплатни завъртания.

Има ли бонус функции?

Да, няколко бонус функции са налице при играта Super Dragons Fire. Едната от тях е функцията двойно или нищо, която може да ви донесе удвоена печалба. За целта обаче трябва да заложите последната спечелена сума на черно или червено. Бутонът, който ви е необходим ще бъде точно над бутона за старт при всяка спечелена сума.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Super Dragons Fire
🌌 Доставчик: 1x2
💸 Възвращаемост:n/a