Играйте Sizzling hot безплатно

Играйте Sizzling hot с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

Sizzling hot Ревю

Sizzling Hot е една от любимите слот игри на повечето играчи в наши дни. Ротативката е продукт на Novomatic и предлага на феновете на слот машинки 3 барабана и 5 печеливши линии. Заглавието е представител на жанра ротативки с плодове, като потребителите могат да се насладят на множество символи, сред които диня, портокал, грозде, сливи и други. Скатер символът в играта е „звездичка“, а уайлд символът представлява „седмица“. Повече за този слот прочетете по-долу.

Вие можете да играете безплатно на Sizzling Hot директно от сайта ни, без сваляне на софтуер, и без регистрация. Предлагаме Ви да пуснете играта за забавление и да опитате нейната демо версия онлайн. При нас не е необходимо да правите депозит, няма изискване за регистриране, както и не е нужно да записвате играта на вашия компютър, лаптоп, таблет или смартфон.

Как се играе на ротативката Sizzling Hot?

Участието Ви в Sizzling Hot започва с поставяне на залог, като минимумът, който можете да заложите е 5 монети за печеливша линия, а максималният залог е 100 монети за печеливша линия. Вие можете да контролирате залозите като използвате знаците + / -, които се намират срещу графата Bet / Line. В горната лява част има поле „Credit”, е който е посочен баланса по сметката Ви.

Така например, можете да заложите общо 500 монети за всичките пет печеливши линии в ротативката. След като сте определили какъв ще бъде вашият залог и натиснете „Start” барабаните ще започнат да се въртят еднократно. На разположение е и бутонът „Autoplay”, който върти барабаните автоматично, след като се настроили желания от Вас залог.

Освен бутоните, за които споменахме, добавяме и копчето „Paytable”. След като натиснете на него се появява изчерпателна таблица, в която Ви обясняват какви са възможните печеливши комбинации от символи и каква печалба ще Ви донесат те. Не на последно място поставяме бутона „Gamble”, който има специално предназначение, за което ще пишем по-долу.

Каква е максималната печалба в Sizzling Hot?

Играчите ще останат щастливи, ако уцелят пет пъти уайлд символа „седмица“ някъде из барабаните, без да има значение конкретната позиция. Този важен символ в играта ще Ви донесе 500000 монети в баланса по сметката. Ако пък имате щастието да “ударите“ пет дини или портокали, в печеливша линия, ще вземете 50000 монети, което е и следващата най-голяма награда. Не забравяйте да цъкнете на бутона „Paytable”, ако искате да видите и останалите печалби предвидени за различните плодови символи, които се падат в печеливши линии.

Видове символи в играта

Плодовият жанр на тази ротативка предразполага към това да виждате най-различни вкусни плодчета по въртящите се барабани. При наличие на печеливша линия с плодове ще грабнете печалбата, която съпътства въпросната комбинация. По-горе сме обяснили как да видите какви печалби се предвиждат за показването на 3, 4 или 5 символа в линия, а сега ще посочим какви са видовете символи в Sizzling Hot:

 • Лимон;
 • Черешки;
 • Грозде;
 • Сливи;
 • Портокали;
 • Диня;
 • Уайлд символ „седмица“;
 • Скатер символ „звездичка“;

Бонуси и безплатни завъртания

В тази онлайн слот машина има една бонус игра, от която можете да се възползвате. Тя ви позволява да заложите по-високите суми, които сте спечелили, като Ви се предоставя шанс за удвояване на печалбата. За целта можете да използвате бутона „Gamble”, когато желаете да рискувате голямата спечелена сума. Това е и единственият съществуващ бонус в играта.

Интересно е, че тук скатер символът не е водещ. Да, той замества всички други символи, като при появата му някъде по барабаните ще донесе 25000 монети, но нищо друго. Тук ги няма добрите стари безплатни врътки, както и допълнителни бонус рундове. Не знаем, дали това решение на разработчика е добро или не, но все пак играта ще остане хит за много от феновете на жанра.

Стратегия и начин на печелене

Удвояването на печалбата е най-вероятната стратегия, която можете да използвате, когато играете на Sizzling Hot. Общо взето трябва да изчакате спечелването на поне 1000 монети, ако искате да ги заложите и да ги удвоите. Както споменахме и по-горе в ръководството ни, за да рискувате с удвояване на средствата, е необходимо да кликнете на бутончето „Gamble” в самата игра.

Друго, което прави добро впечатление е, че RTP-то на играта е 95.65%. Това е процент, който се връща на играча (Return to player). С други думи слот машината е от онези, които изплащат чести парични награди на играчите. Тук правим уговорката, че ако играете на безплатната версия, ще получите само виртуални пари, но не и истински такива, като всичко се случва за забавление.

Мобилна версия на Sizzling Hot

След като подложихме на тест през смартфон и таблет играта Sizlling Hot, установихме че тя работи без проблем на мобилни тези мобилни устройства. Разработчикът се е погрижил заглавието да работи, не само на устройства с операционна система Android, но и на всички Apple устройства – iPhone или iPad работещи със системата iOs. Вие можете да подкарате ротативката без проблем, независимо колко голям е дисплеят на мобилния апарат, както и каква е резолюцията му.

Дизайнът е адаптивен и няма нужда качвате специален софтуер, за да се насладите на демо версията на слот машината или да играете с истински пари. И в двата случая плодовият слот ще върви безпогрешно, няма да забива, насича или да падне качеството на графиката или звука.

Къде можем да играем Sizzling Hot с истински пари?

КПо-горе обяснихме, че можете да играете демо версия на Sizzling Hot от сайта ни, като за това не се изисква регистрация, сваляне на хард диска на компютъра или запълване на паметта на мобилното устройство. С прости думи казано, ще си пуснете играта от нашите страници и ще ѝ се насладите напълно безплатно онлайн.

Разбира се, имате и още една възможност, а именно да залагате с истински пари на едноименната плодова ротативка. За да се случи това, трябва да направите това, е нужно да се регистрирате в някой от по-долу посочените онлайн казина предлагащи това заглавие на клиентите си:

 • Efbet;
 • Winbet;
 • Palms Bet;
 • Bet365;
 • Bwin;

Често задавани въпроси

Да, както става ясно от нашето ръководство, демо версия на Sizzling Hot съществува и можете да я намерите на нашите страници. Демо версията на играта се играе с виртуални пари, като печалбите на играчите също са виртуални. Това е един вид безплатна ротативка, за забавление.
За една печеливша линия можете да заложите най-малко пет монети, като това се извършва от настройките за залога, които ще видите, след като активирате играта. Разбира се, можете да умножите този залог, след като използвате предвидените за това бутончета плюс и минус.
Максималната стойност на залога за една линия е в размер на 100 монети. Това значи, че ако искате да заложите на всичките пет печеливши линии използвайки максимумът за залагане, то тогава ще трябва да заложите общо 500 монети, които ще нагласите чрез бутони + / - в играта.
Онлайн ротативката Sizzling Hot предлага от една до пет печеливши линии на играчите. На тези линии могат да се появят символи с плодове, скатер и уайлд символи. Плодовите изображения по хоризонталата, вертикалата или диагоналът ще Ви донесат съответните печалби, както и специалните символи, когато се появят някъде по барабаните в играта.
Скатер символът е под формата на звездичка, а уайлд символът е стандартната при много слотове седмица. Имайте предвид, че в първата версия на тази слот игра скатер символът не носи безплатни врътки. Той ще замесите всичките други символи, когато се появи в колоните. Уайлд символът пък ще Ви донесе най-голямата награда от участието Ви в тази чудесна ротативка.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Sizzling hot
🌌 Доставчик: novomatic
📉 Печеливши Линии: 5
📊 Колони: 5
🚀 Тема на слота: Плодове
🔻 Минимален залог: 0.05
🔺 Максимален залог: 50.00
💰 Максимална печалба: 50,000.00
💸 Възвращаемост:95.66%