Играйте Secrets of alchemy безплатно

Играйте Secrets of alchemy с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9/10

Оценка

9/10

Оценка

Secrets of alchemy Ревю

Ако сте мечтали да превръщате всичко във злато, значи Secrets of Alchemy е точно за вас. EGT са разработили рази ротативка с 5 барабана и 25 регулируеми печеливши линии, както и множество награди.

Как да играя играта?

Secrets of Alchemy изисква натискането на само един бутон, за да бъде стартирана. Бутоните от които да избирате са всъщност бутоните за залог, които са разположени в долната част на играта. В долната хоризонтална лента са разположени също и бутоните за настройка на играта – това са тези за звука, за игра на цял екран и за автоматични завъртания. Информация за последната си печалба и текущият баланс ще намерите в съответните полета отляво и отдясно на играта.

Какви символи предлага играта?

Можете да намерите редица интересни символи, носещи ви колосални награди. Сред тях са символи на златни рози, различни отвари и книги със заклинания. Освен тях присъстват и Вале, Дама, Поп и Асо. Специалните символи са общо два – Уайлд и Скатер. Уайлд символа е самия Алхимик. Той може да замества всички символи, но само на втори, трети и четвърти рил. Скатер символът пък ще откриете от 1-ви до трети барабан.

С какви бонус функции разполага?

В Secrets of Alchemy са застъпени двете най-популярни бонус функции – джакпот карти и двойно или нищо. Джакпот картите представляват 4-ри прогресивни джакпота, изобразени като боите на картите за игра – Спатия, Каро, Купа и Пика. Сумите на всеки джакпот можете да следите в реално време от горната част на играта. Един от наградните фондове можете да спечелите на случен принцип. Двойно или нищо ви дава възможност да заложите на черно или червено последната спечелена от вас сума. Скатер символът също може да ви донесе допълнителни награди, тъй като три от него ще ви донесат  безплатни завъртания.

Пробвайте и вие безплатната Secrets of Alchemy в Betindex.net без регистрация и сваляне.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Secrets of alchemy
🌌 Доставчик: egt
💸 Възвращаемост:n/a