Играйте Rise of ra безплатно

Rise of ra Ревю

Rise of Ra е слот игра на провайдъра Euro Games Technology (EGT) и предлага на играчите 5 барабана и 15 печеливши линии. Ротативката е тематична и Ви пренася в Древен Египет, където властва бога на слънцето. Вие ще видите най-различни символи, сред които фараон, жена с котка, която може би е Клеопатра, митичния бръмбар Скарабей, скатер символ и други изображения типични за мистичния Древен Египет. Играта се предлага както безплатно, така и с истински пари.

Вие можете да играете на демо версията на Rise of Ra безплатно в нашия уебсайт. Предлагаме Ви да пуснете тази слот игра директно от страниците ни, без да я сваляте на компютъра, смартфона или таблета. Не е нужно да правите регистрация или депозит, за да включите демо версията на ротативката. Просто натиснете бутона за стартиране и ще се насладите на хитовия слот Rise of Ra за забавление.

В нашия сайт можете да си пуснете демо версията на Hot Fruits и да играете, без да правите регистрация, както и без да сваляте играта на устройството, което използвате. Ние предоставяме тази слот игра на компанията Mr.Slotty напълно безплатно и Ви даваме възможност да играете онлайн за забавление. А сега нека надникнем в кухнята на тази страхотна слот машинка.

Как се играе ротативката Rise of Ra?

След като пуснете слот играта Rise of Ra ще видите 5 колони (барабани) и 15 печеливши линии, на които трябва да се появят комбинации от символи, за да спечелите. За да започнете да играете, е нужно да поставите залог от 1 до 60 диамантчета за една печеливша линия. Имате възможност да използвате и бързите бутони за залагане 15, 30, 75, 150 и 300, които се намират под барабаните.

В случай, че желаете да се възползвате от преките бутони за залагане, ще трябва да заложите минимум 15 диамантчета и максимум 900 диамантчета. Ако сте заложили 3 диамантчета като залог за печеливши линии и натиснете бутона 300, то тогава ще заложите общо 900 диамантчета. Вие можете да следите вашите залагания от полето баланс, в което се отразяват вашите печалби и загуби.

По този начин винаги ще знаете с какви средства за залог разполагате към момента.
Разбира се, освен настройката на залозите имате на разположение бутони, с чиято помощ да контролирате звука на играта, да направите екрана по-голям, както и класическия бутон за помощ „i”, в който се намира таблицата със символите и това колко ще спечелите, ако има съвпадение на 2, 3 или 5 символа. Освен това в помощната секция има добавена информация за правилата и бонусите. Общо взето, ако сте играли на слот игри на EGT, то и тук бутоните за играча са същите.

Каква е максималната печалба в Rise of Ra?

Няма съмнение, че това е основният въпрос, който си задава всеки играч. В слот играта Rise of Ra, можете да спечелите най-много 10 000 диамантчета. Такова възнаграждение се дава, когато някъде по екрана се появят пет уайлд символа „Скарабей“, които заместват останалите символи, без скатер символа. Другата най-голяма печалба е в размер на 7500 диамантчета и се дава, когато скатер символа „Scatter” се появи пет пъти из въртящите се макари, без значение от позициите.

За да проверите печелившите комбинации за останалите символи в играта, е необходимо да кликнете на синьото бутонче „i”, което е разположено в лявата част на прозореца на играта. Тем ще получите информация относно печалбите за всеки един символ, когато се появи 3, 4 или 5 пъти в печеливша линия. Печелившите линии могат да бъдат хоризонтални, вертикални и диагонални.

Видове символи в играта

Символите в играта Rise of Ra са много специфични и са обвързани с античната цивилизация на Древен Египет. Някои от играчи могат да се объркат първоначално кой символ какво представлява, но с времето ще свикнат. Хубавото е, че освен пари играта може да Ви помогне да опознаете една древна култура, за която се пише в настолните енциклопедии и учебните. Нека все пак погледнем кои са печелившите символи, за да се ориентирате по-лесно, след като си пуснете Rise of Ra:

 • Фараонът Ра;
 • Жена с котка (може би Клеопатра);
 • Стенопис с богинята на любовта;
 • Делва;
 • Златен кръст;
 • Феникс;
 • Златна маска;
 • Окото на Ра;
 • Кучето Анубис;
 • Жезъл и скиптър;
 • Сандък;
 • Скатер символ „Scatter”;
 • Уайлд символ „Бръмбарът Скарабей“;

Бонуси и безплатни завъртания

Ако Ви се паднат 3 скатер символа ще можете да грабнете 15 безплатни завъртания в играта, а печалбата Ви ще се умножи по 3. Имайте предвид, че можете да съхраните т.нар. free spins (безплатни врътки), както и да добавите нови при следващата поява на три или повече скатер символа. Другият вариант е да ги изиграете на момента и да умножите спечелените средства.

Освен безплатните врътки имате на разположение рисково ниво, което се предлага за по-смелите играчи. В случай, че отбележите голяма печалба, като например 500 диаманта и можете да я заложите и ще се появи бутон на име „Gamble”, който Ви отвежда до риск нивото.

Там ще ще видите карти с черен и червен цвят, след като обърнете картата и познаете цвета, заложените от вас диамантчета ще бъдат удвоени. В примера, който дадохме със заложени 500 диамантчета при отгатване на цвета карта, ще получите 1000 диамантчета. Имайте предвид, че излизането от рисковото ниво може да стане, след като опитате да познаете три пъти цвета на картата. Ако късметът Ви споходи имате реалната възможност да умножите печалбата по 9 пъти.

Друг класически бонус, който се намира при повечето ротативки на EGT, се казва „джакпотна мистерия“ и се появява на случен принцип. И при този бонус рунд ще Ви се появят 12 карти, чийто лица не се виждат. Идеята е да отворите 3 кари от еднакви цветове (спатии, кари, купи и пики). Най-нисък джакпот се дава за спатии, а най-висок за пики. Сумите на джакпотите към всяко от четирите нива (четирите цвята карти) са изписани най-горе на екрана на играта Rise of Ra.

Стратегия и начин на печелене

В тази игра няма конкретна стратегия, която да Ви донесе печалби. Това, на което можете да се надявате е да се покажат 5 уайлд символа, които носят най-голямата награда или 5 скатер символа, при които се предоставя следващата по големина награда.

Разбира се, когато играете на онлайн ротативки, е нужно да погледнете RTP на играта. Съкратено от английски език това означава (Return to player) и показва каква възвръщаемост на инвестицията се предлага за играча. В случая при слот играта Rise of Ra процентът на RTP е 95.97%, което значи, че можете да очаквате чести изплащания на печалби.

И, тъй като не можем да Ви дадем някаква специална стратегия за печелене от тази ротативка, ще Ви напишем, че имате възможност да се възползвате от трите различни екстри, а именно безплатните врътки, рисковото ниво и джакпотната мистерия. При безплатните завъртания ще умножите печалбата, както и при рисковото ниво. Така например, ако заложите 1000 диаманта на рисковото ниво, можете да ги направите 2000, 4000 или 8000, което е много добре за вас.

Що се касае до джакпотната мистерия, тя също е много интересна, понеже Ви дава възможност да спечелите не един, а цели четири джакпота според цветовете на картите спатия, каро, купа и пика. Това са най-добрите начини да изкарате пари от тази толкова интересна слот машинка.

Мобилна версия на Rise of Ra

Независимо, дали играете на демо версията на Rise of Ra или залагате истински пари, ще можете да го направите и чрез вашия смартфон, таблет или айфон. Разработчикът EGT е създал адаптивен интерфейс, който позволява на собствениците на мобилни устройства да играят, без никакви затруднения. Заглавието ще се нагажда спрямо дисплея на телефона или таблета и предоставя абсолютно всички опции, които съществуват и за персонални компютри и лаптопи.

Трябва да споделим, че всички нови игри на Euro Games Technology предоставят мобилни версии за играчите. Важно е вашето устройство да има връзка с интернет и да разполага с операционна система Android, Windows или IOS за iPhone-ите. По този начин ще активирате играта без проблем.

Къде можем да играем Rise of Ra с истински пари?

В началото на това ръководство споделихме, че предлагаме да играете безплатно на този слот, без регистрация, и без теглене на компютър или мобилен апарат. Все пак е добре да знаете, че тази игра може да се играе с реални пари, като за целта, е нужно да имате регистрация и депозит в някоя от онлайн платформите, които я предлагат. Голяма част от лицензираните сайтове за залози и онлайн казина в България, ще Ви предоставят възможност да разцъкате Rise of Ra с истински пари и да печелите, докато играете. Ето Ви и списъка със сайтове, където може да залагате:

 • Efbet;
 • Bet365;
 • Pokerstars;
 • Palms Bet;
 • Bwin;

Често задавани въпроси (FAQ)

Да, можете да пуснете демо версията на Rise of Ra от нашия уебсайт. Това е безплатна игра, която не налага да правите регистрация в сайта ни или да сваляте софтуера на компютър или мобилно устройство. Предлагаме Ви да играете онлайн, без да депозирате и направо от нашите страници.
Минималният залог, който може да се постави за една печеливша линия в играта Rise of Ra е едно диамантче. Синият бутон, на който пише кредит може да Ви съдейства да увеличите залога да трие диамантчета с един клик на мишката. На ваше разположение е опцията за автоматично поставяне на залог спрямо избран брой печеливши линии.
Максималният залог за печеливша линия тук е 60 диамантчета. Имайте предвид, че ако натиснете бързия бутон с номер 300 залагате 900 диамантчета за всяка от печелившите линии. Разбира се, имате и други директни бутончета, с чиято помощ да извършите залога си.
Тази ротативки Ви предлага 15 печеливши линии, на които се появяват различните символи от Древен Египет, както и специалните – уайлд и скатер символи.
Тук най-важен е уайлд символа, който представлява митичния бръмбар Скарабей. Той Ви носи най-високата печалба от 10 000 диаманта и заменя останалите символи, без скатерния символ. Последният път ще намерите под формата на надпис „Scatter”, който Ви носи 7500 диамантчета и Ви позволява да грабнете 15 безплатни врътки на ротативката.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Rise of ra
🌌 Доставчик: egt
📉 Печеливши Линии: 15
📊 Колони: 5
🚀 Тема на слота: Пирамиди
🔻 Минимален залог: 1
🔺 Максимален залог: 60
💰 Максимална печалба: 10 000
💸 Възвращаемост:95.97%

Играйте Rise of ra с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9/10

Оценка

9/10

Оценка