На 14.02 специални бонус подаръци за всички активни клиенти на WINBET

На 14.02 специални бонус подаръци за всички активни клиенти на WINBET
Оценете тази статия

В месеца на влюбените и на виното – февруари, игралният оператор WINBET има нови атрактивни промо оферти. Всички активни потребители на хазартния оператор, които са направили поне една вноска по сметката си в периода 01.02. – 13.02.2024 г. до 23:59 ч., ще могат на 14.02 да избират от два символа – Вино или Любов, като избраният ще им донесе бонус оферта.

 

WINBET не са поставили ограничение за методите на депозиране, които потребителите решат да използват. Т.е. без значение дали заредите сметката си с Изипей или някой електронен портфейл, вие ще се класирате за бонуса. След избор на един от двата празнични символа, влезте в секция „Моите оферти“ -> „Важат правила и условия“ на конкретната оферта, за да видите пълните правила и условия на бонуса.

 

От WINBET казино пишат в промоцията си за 14-ти февруари, че залагащите, направили депозит на реални пари и съответно залагали в бетинг платформата, ще имат също така възможност да завъртят колелото от Winbet Бонус Парк. Също така залагащите ще могат да трупат точки за закупуване на допълнителни функционалности в Winbet Plus. Остава и налична възможността за избор на един от 4-ри символа с персонални бонус предложения.

 

По време на играта си в хазартния оператор не забравяйте, че залозите са основно за забавление, тъй като носят риск от хазартна зависимост. Повече информация относно рисковете и отговорния хазарт ще откриете на nra.bg и winbet.bg.