Бързи Турнири Australian Open в WINBET

Бързи Турнири Australian Open в WINBET
Оценете тази статия

В игралния сайт WINBET по повод турнира Australian Open в периода 14.01.2024 г. – 28.01.2024 г. има нов бонус турнир. Регистрираните играчи в българската бетинг компания ще могат да спечелят допълнителни награди от офертата Бързи Турнири Australian Open, която е с награден фонд от 25 000 лв.

Как да участваме в Бързи турнири за Откритото първенство на Австралия?

Промоцията започва всеки ден с началото на програмата на Откритото първенство на Австралия за мачовете от ATP и WTA. Залози на турнира при мъжете и жените на сингъл могат да ви класират за участие. Залози на смесени двойки, двойки мъже и двойки жени не важат за промоцията.

Печеливши, губещи, както и кешаут залози, поставени на минимален коефициент 1.30 с поне 10 лева, се класират за Бързи турнири и ви носят точки. Ето и информация за събирането на точки:

• Всеки печеливш залог ще носи 20 точки.
• Всеки губещ залог ще носи 10 т.
• Всеки Кешаут залог ще носи 5 т.

Важно! Минимален брой точки, които всеки клиент трябва да достигне, за участие в промоцията – 75 т.

Първите 150 регистрирани играчи в WINBET с уредени залози в периода 14.01.2024 г. – 23.01.2024 г. (за офертата важат печеливши, губещи и кешаут залози) ще спечелят наградата за позицията, на която са финиширали.

Първите 100 клиента с уредени залози за най-важните срещи от Australian pen в срок 24.01.2024 г. – 28.01.2024 г. (промоцията включва печеливши, губещи, и кешаут залози) ще спечелят наградата за съответната позиция, на която са финширали.

Колкото по-бърз е всеки клиент, толкова по-голяма награда може да спечели! В сайта на WINBET в раздела на офертата имате възможност да се информирате и разпределението на наградите.

WINBET пусна също специална оферта Ранно изплащане з турнира Australian Open. При 2 сета аванс за тенисиста, на който сте заложили, може да реализирате печалба. Бонусът е за мачовете при мъжете във формат 3 от 5 сета, като не важат кеш аут залози и такива с 0% марж.

WINBET България има и още една много добра оферта за Откритото първенство на Австралия – Бонус колонка. Ако клиент направи множествен залог с поне 3 селекции на 1.30 коеф. преди началото на срещите, то той ще получи бонус в зависимост от броя на селекциите. Максималната печалба е 50 000 лева. Пълният бонус от 100% може да бъде взет при 20-кратен печеливш залог.