Winbet Hit Win с Награди до 1 000 000 лв.

Winbet Hit Win с Награди до 1 000 000 лв.
Оценете тази статия

Нов месец – нова игра от WINBET! С настъпването на есента е време за ново и свежо предложение от вашия любим хазартен оператор. Сега всички активни потребители могат да се впуснат в забавление с играта HIT WIN, която стартира на 01.09.2023 г., точно в 12:00 часа и ще приключи на 30.11.2023 г. В този период активните играчи имат уникалния шанс да спечелят невероятни награди от 1 000 000 лв. кеш суми и 1 000 000 броя изцяло безплатни игри, които ще се спечелят на напълно случаен принцип. Важно правило е всички участници да са изпълнили коректно условията за участие в играта. Наградите ви очакват в сайта на winbet.bg.

Промоцията е достъпна всеки делничен ден от понеделник до петък в часовете от 12:00 до 13:00 ч. и от 18:00 до 19:00 ч. Уверяваме ви, че имате огромния шанс да се сдобиете с неограничен брой награди, спечелени под формата на кеш сума или безплатни игри, залагайки в раздел Казино на winbet.

През настоящия месец за квалифициращ залог на играта ще се считат игрите на известния провайдър EGT Digital, а през предстоящия месец октомври –  игрите на Amusnet Interactive. По-хубавата новина за вас е, че през месец ноември можете да участвате в промоцията, забавлявайки се едновременно с игрите и на двата провайдъра. Минималната сума, която Организаторите на играта изискват от вас, ще бъде направен залог от минимум 0,20 лева (или еквивалентната в евро).

Ежедневно, по време на играта HIT WIN ще се раздават 2002 печалби или по 1001 на брой за отделния часови диапазон от всеки активен ден. Наградите ви ще ви очакват в клиентския ви профил в секция „Моите оферти“, като кеш наградите ще бъдат добавени директно към баланса на сметката ви. Пълните правила и условия на играта са достъпни на winbet.bg по всяко време.

Участието в хазартни игри е предназначено само за лица над 18 години и не е само забавление, а крие рискове от развиване на хазартна зависимост.

Повече информация относно отговорния хазарт и превенция от зависимости е налична на winbet.bg и nra.bg.