WINBET даде старт на Слот турнир с общ награден фонд от 50 000 лв.

WINBET даде старт на Слот турнир с общ награден фонд от 50 000 лв.
Оценете тази статия
В разгара на лятото ви предлагаме да се включите в актуалния Слот турнир на WINBET с общ награден фонд от 50 000 лв. Можете да го направите от 26 юни до 02 юли, точно в 23:59 часа. Игрите, участващи в тази промоция, са EGT Digital. Регистрираните играчи на уебсайта на оператора могат да вземат участие, поставяйки своите залози единствено с реални средства.Обърнете внимание на формулата, която ще изчислява вашите точки:Направен залог на стойност 10 лв. ще бъде равен на една точка в класирането. По-кратко казано – общи залози за 10 лв. ще ви донесат една точка, залози за 20 лв. – две точки и т.н.

За квалифициращ се смята залогът, направен само на игри на EGT Digital. Ако поставите залог с помощта на бонус баланс по време на различен бонус от настоящия, вие няма да получите награда. Участващите играчи ще събират определени точки, които ще могат да проследят в дневни и генерални класирания. Те ще са видими през целия период на турнира и ще бъдат обновявани в реално време.

Всички награди от класиранията можете да проследите нa www.winbet.bg , като междувременно можете да прочетете подробно правилата и условията на турнира.

Ако вие сте сред класираните потребители, очаквайте печалбата си в акаунта си до дванадесет часа, след като официално е приключило даденото класиране. В хода на турнира може да стигнете до равенство. В този случай вие и играчите, които имат същия брой точки като вас, ще си поделите наградата за по-високо място в класирането.

Секцията „Важат правила и условия“ на сайта на WINBET ще ви разясни напълно всички правила на турнира. Когато генералното класиране приключи, вие ще получите всяка една спечелена награда в профила си под формата на свободен баланс.

Разумното залагане е в основата на пълноценното забавление! Напомняме ви, че е изключително важно да сте отговорни. Екипът на WINBET пожелава на всеки от вас невероятни печалби.

Дейността е подходяща за лица над 18 години и участието в хазартни игри е не само забавление, а крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.