Winbet Бонус Парк – 3 Награди до 10 000 лв. Всеки Ден

Winbet Бонус Парк – 3 Награди до 10 000 лв. Всеки Ден
Оценете тази статия
За пореден път WINBET ще зарадва своите клиенти с бонус предложения всеки ден! За целта е необходимо да сте регистриран потребител на сайта, а останалото оставете на нас. Завъртайки колелото на Бонус парка, вие си гарантирате печалби от най-различен вид – от бонуси до предметни награди.Промоцията започна на 31.05 и ще приключи на 31.07. Важно условие е, че всеки играч има право единствено на едно завъртане в рамките на 24 часа, в часовия диапазон от 00:30 на сегашния ден до 00:30 на другия ден.Завъртяхте ли колелото? Страхотно! Сега пред вас се откриват три оферти, от които можете да изберете само една. За да я активирате, кликнете на „Моите оферти“ в акаунта си.Наградите, от които можете да избирате, след като завъртите колелото, са следните:

  • Кеш бонус (с или без депозит)
  • Безплатен залог за Казино на живо или Спорт (с или без депозит)
  • Безплатни игри (с или без депозит)
  • Изненада от легендарния Христо Стоичков

Ако изберете подаръка от Христо Стоичков трябва да се свържете с отдела за връзка с клиента на хазартния оператор, за да уточните всички подробности около получаването на наградата си.

Имате възможността да завъртите колелото на WINBET за последен път на 31 юли, когато бонусът приключва. Пълните условия и правила можете да прочетете на www.winbet.bg.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.