Winbet Нов Турнир – до 40 000 лв с EGT Digital

Winbet Нов Турнир – до 40 000 лв с EGT Digital
Оценете тази статия

Слот турнирът с кеш награди от 40 000 лева нетърпеливо ви очаква на www.winbet.bg. Вярваме, че активните клиенти ще побързат да се включат в бонуса, който започна на 29.05 и приключва на 04.06.23 г. в 23:59 ч., нито минута по-рано! Игрите, валидни за турнира, са тези на EGT Digital. Направете залозите си с реални средства и се наслаждавайте на печалбите.

Има конкретна формула, която изчислява точките на играчите. Тя е следната:    Играчът прави залог на стойност 10 лв. В този случай той получава съответно 1 точка за даденото класиране и т.н.

Организаторът на турнира уточнява, че за квалифициращи залози се смятат само такива, които са направени на игрите на провайдъра EGT Digital. Не забравяйте, че при направен залог с бонус средства, той няма да бъде актуален за този турнир.

Всеки участващ в турнира играч ще събира точки в дневни класирания и във финалното такова, по-известно като генерално класиране, което обхваща периода на промоцията. Дневното класиране приключва на същия ден, точно в 23:59 часа. Класиранията се обновяват ежедневно, а печалбите от дневните класирания ще получите като безплатни игри след края на всеки ден.

Класиралите се играчи могат да получат печалбата си в срок от 12 часа, след финала на отделното класиране. Случаите на равенство не са рядкост. Ако се окаже, че имате равен брой точки с друг играч, тогава ще си поделяте наградата и по този начин можете да се изкачите до по-горно място.

Четете пълните условия и правила на турнира на www.winbet.bg. В уебсайта ще се запознаете и с условията на безплатните игри, получавани от играчите и ще можете да следите актуалните таблици и класирания.

Дейността е предназначена за лица над 18 години и участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

 

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.