Winbet Турнир Топ 5 с Кеш Награди 50 000 лв

Winbet Турнир Топ 5 с Кеш Награди 50 000 лв
Оценете тази статия

Искате да спечелите една от общо 50 награди на стойност 1000 лева? Новата промоция „Топ 5“ на WINBET е точно за вас! Не губете време и се включете в жребия, който може да ви донесе награди, като за целта е необходимо да направите пет залога в спортния раздел на поне пет от финалите на футболни шампионати. Минималната стойност на залога трябва да бъде поне 50 лева, за да си гарантирате участие в тегленето на награди, чиято обща стойност е 50 000 лева.

Промоцията вече започна и ще приключи на 10.06.2023 г.

Когато играчът направи квалифициращите си залози, той получава един талон за участие във въпросния жребий, който би могъл да донесе 1 от 50 печалби на стойност 1 000 лв.

Проследете личния си профил в winbet.bg за допълнителна информация. Не забравяйте, че залозите ви трябва да са направени на пазара „Краен резултат“.

Ето кои са срещите, от които можете да избирате:

  • Купа България – ЦСКА 1948 – Лудогорец
  • Купа Италия – Фиорентина – Интер Милано
  • Лига Европа – Севиля – Рома
  • Англия ФА Къп – Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед
  • Купа Германия – Лайпциг – Айнтрахт Франкфурт
  • Лига на Конференциите – Фиорентина – Уест Хям
  • Шампионска лига – Манчестър Сити – Интер Милано

Залози, които са били отменени или направени с функцията Кеш-аут или с помощта на бонус средства, няма да се зачитат в хода на промоцията. Единствено единичните залози ще бъдат зачитани като квалифициращи и съответно те трябва да бъдат направени преди старта на всяка футболна среща.

Играчите, които успеят да се класират, ще колекционират определен брой точки за тегленето, която ще бъде излъчена в канала YouTube от профила на WINBET на 11.06. от 21:00 часа.

Печелившите играчи ще се избират чрез генератор напълно случайно. Можете да получите наградата си в личния си клиентски профил в срок от 24 часа, след като всички победители бъдат изтеглени.

Организаторите на промоцията ви желаят късмет, много спечелени награди и не на последно място – вълнуващо изживяване с WINBET!

Внимание: Участието в хазартни игри и залози не е само за забавление и крие рискове от развиване на хазартна зависимост. Повече информация относно отговорен хазарт и превенция на рисковете ще откриете на сайтовете на nra.bg и на winbet.bg.

 

Посочените в статията предложения са с информативна цел и използването им за поставяне на залог е изцяло на собствен риск за потребителите.