WINBET Бонус Live Bulgaria Roulette – до 300 Безплатни Игри

WINBET Бонус Live Bulgaria Roulette – до 300 Безплатни Игри
Оценете тази статия

Промоцията Live Bulgarian Roulette от WINBET започва на 11 май и ще приключи точно на 29 юни. В този период, всеки четвъртък от от 00:00 ч. до 23:59 часа всеки активен играч има възможност да разиграва залози в секцията Казино на живо и по този начин да печели все повече и повече награди, които WINBET предоставя под формата на безплатни игри на Amusnet Interactive и EGT Digital.

Можете да направите квалифициращ залог с реални средства в посочената секция на winbet.bg. Участвайки в промоцията, вие започвате да трупате точки, които важат за всички класирания в рамките на бонуса. Как ще се изчисляват вашите точки? По следния начин: Печалбата се разделя на залога, след което се умножава по чистата печалба.

Например, ако поставите залог с 10 лв., печалба от 50 лв., а чистата ви печалба се равнява на 40 лв., то тогава вашите точки ще се изчислят по формулата: 50 / 10 * 40 = 200 точки.

Ако сте сред печелившите играчи, ще получите наградите си в личния си профил до 12 часа след края на деня.

Всички безплатни игри се разпределят от позицията на клиента в класирането, осъществено по определени дати в часовия диапазон от 00:00 – 23:59 ч.