Winbet Шампионска Лига Турнир със 100 000 лв.

Winbet Шампионска Лига Турнир със 100 000 лв.
Оценете тази статия

Поредните примамливи бонуси на Уинбет вече са тук и очакват активните си клиенти. До 17 май играчите имат възможността за спечелване на 20 безплатни завъртания на избрани слот игри чрез направени залози на мачове от Шампионската лига. Нека се запознаем по-подробно с условията и правилата на бонуса.

Играчът, който направи квалифициращ залог на мачове, част от полуфиналите на ШЛ, има уникалния шанс за печалба на free spins, както споменахме. Важно е да знаете, че залозите задължително трябва да са единични и направени в раздела „Специални предложения – Завишен коефициент“ или раздел Екстра. Минималният коефициент за поставен залог е 1.30, а минималната сума – 20 лв. Не забравяйте да го поставите преди началото на всеки мач.

Направете залога си на някои от изброените мачове: Реал Мадрид vs Манчестър Сити; Милан vs Интер; Интер vs Милан; Манчестър Сити vs Реал Мадрид.

Запомнете, че единствено първият направен квалифициращ залог ще се зачита в рамките на промоцията. В случай че решите да отмените залог, тогава той няма да бъде валиден, както и залог, който е осъществен с помощта на бонус средства.

Как можете да употребите бонус завъртанията?

Вече направихте ли своя квалифициращ залог? Сега следва да получите 20 на брой безплатни завъртания, които ще важат за следните подбрани игри:

  • 20 безплатни игри на Shining Crown на мача Реал М. и Ман Сити
  • 20 безплатни игри на 10 Crown Hot при залог на Милан и Интер
  • 20 безплатни игри на Vampire Night при залог на Интер срещу Милан
  • 20 безплатни игри за играта 5 Burning Clover за мача Ман Сити и Реал Мадрид

Общата стойност на безплатната игра се равнява на 0,10 лв. Играчите ще получат безплатните си игри в срок от 24 часа, след като футболната среща е приключила.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!