Winbet Cash Bombs Се Завръща с Нови 20 000 лв. Награди

Winbet Cash Bombs Се Завръща с Нови 20 000 лв. Награди
Оценете тази статия

WINBET предлага на своите най-верни клиенти турнира Cash bombs, който раздава парични награди до 20 000 лева. Промоцията е активна за игрите от секцията Казино на живо до 10.05.23 г. Едно от главните условия в периода на промоцията е играчите да играят играта Power up Roulette в часовете от 17:00 до 22:00 часа ежедневно, до края на промоцията.

Както е известно, Power Up Roulette се предоставя от Pragmatic Play. Турнирът приветства всички активни потребители на WINBET, които могат да спечелят няколко награди за един ден. Всички бонус печалби ще се избират на случаен принцип.

Какви награди мога да спечеля?

Паричният фонд от 20 000 лева се разпределя в дните от промоцията, както следва: 1 х 200 лева, 3 х 100 лева, 6 х 50 лева, 30 х 20 лева, 60 х 10 лева. Не е необходимо да се извършва превъртане на сумите. Победителите ще разполагат с печалбите си в своя клиентски профил. Всеки един квалифициращ залог осигурява място на клиента в томболата за награди.

Поставяйки повече залози, вие имате увеличени шансове за печалби. Не пропускайте шанса си за много награди и преживявания, изпълнени с адреналин, само на winbet.bg. Запознайте се с пълните условия и правила на промоцията.

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост!