WINBET Организира Слот турнир с Награди до 40 000 лева

WINBET Организира Слот турнир с Награди до 40 000 лева
Оценете тази статия

Месец май определено ще се превърне в един от любимите за активните клиенти на WINBET, които до 07.04.23 г., точно в полунощ, ще могат да се включат в новия Слот турнир, който е с общ награден фонд от 40 000 лева! Нека проследим заедно как можете да се сдобиете със страхотни печалби, забавлявайки се с любимия си хазартен оператор.

В рамките на промоционалния период ще бъдат сформирани дневни класирания. Всички потребители на winbet.bg имат право на участие в усилената надпревара. Игрите от EGT Digital са валидни за промоцията и ще допринесат за финалния ви брой точки. Ако заложите сумата от 10 лв., то тогава ще спечелите 1 точка в настоящото класиране.

Единственото изискване към вас е да създавате залози с реални средства, да трупате своите точки и най-важното условие – да не спирате да се забавлявате и наслаждавате!

Какви награди можете да получите?

 

Както вече споменахме, ежедневно ще бъде създавано ново класиране, от което ще имате шанса за печалби на безплатни завъртания. В последния ден от промоцията ще бъдат събрани точките, които играчите са спечелили по време на Слот турнира. Разбира се, ще има ежедневни награди, които можете да разгледате подробно на сайта на winbet.bg.

Паричните награди в генералното класиране ще са: 2500 лв. за първо място, 1500 лв. за второ място, 1000 лв. за трето място и т.н.

 

След края на промоцията играчите ще получат печалбите си до 12 часа, след като последното класиране е приключило.

Участието в хазартни игри е и крие риск от развиване на зависимост!