WINBET CASH BOMBS с игри на Pragmatic Play и 40 000 лв. Награди

WINBET CASH BOMBS с игри на Pragmatic Play и 40 000 лв. Награди
5/5 - (1 vote)

Най-доброто време за печалби е точно сега! По тази причина WINBET приветства своите активни клиенти да се включат в актуалната промоция CASH BOMBS до края на месец април. Бонусът приключва точно в 22:00 часа. Стойността на общия награден фонд се равнява на 40 000 лв., което е още по-примамлива оферта за нашите потребители!

Наградите се определят на случаен принцип, като междувременно в този момент вие, най-добрите играчи, можете да избирате от колекцията селектирани игри на добре познатия оператор Pragmatic Play. В Казино раздела на WINBET можете да откриете пълния списък на игрите и да се запознаете отблизо с подробните условия и правила.

Едно от важните условия, които трябва да запомните е, че трябва да поставите минимален квалифициращ залог от 0,50 лв. и по този начин можете да сте един от печелившите играчи, сдобили се с кеш бомба като награда. Потребителите могат да печелят повече от една награда на ден, така че не пропускайте да се възползвате от шанса си!

Организаторът няма да зачита залози, направени с бонус средства.

 

Както винаги изненадите от WINBET не спират дотук! Всеки ден до края на настоящия бонус ще се раздават общо 150 награди по следната схема:

Например: 1 награда х 200 лв., 4 награди х 100 лв., 10 награди х 50 лв. и т.н.

 

Очаквайте спечелените си награди, както и тези на стойност 40 000 лв., в личния си акаунт като кеш баланс. Забавлението и наградите вървят ръка за ръка и ви очакват на winbet.bg.

 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!