Winbet с Ексклузивен Турнир – до 40 000 лв. За Игрите на Skywind

Winbet с Ексклузивен Турнир – до 40 000 лв. За Игрите на Skywind
Оценете тази статия

Поредната изненада от WINBET очаква най-верните потребители, само на winbet.bg. Представяме Ви Ексклузивен турнир, предоставящ печалби до 40 000 лева. Промоцията вече стартира на 10 април и ще приключи на 16 април, точно в 23:59 часа.

Забавлявайте се и печелете чрез функцията „Купи бонус“, която се отнася за подбрана селекция на игри от Skywind, които можете да намерите в секцията Казино на уебсайта на оператора. В тази промоция ще се зачитат единствено печалби, направени с Bonus Buy. При направена печалба, която не е осъществена с тази функция, Организаторът няма да я зачита като валидна за турнира.

Ако се класирате сред 50-те клиента, които имат най-голям сбор спечелени награди, вие ще имате уникалния шанс да участвате в дневните класирания и генералното класиране на WNBET, обхващащи цялата промоция.

Можете да избирате от следните 12 игри на Skywind, за да участвате в турнира: 8 Tigers Gold MegawaysAlive MegawaysBig Buffalo BadlandsBig Buffalo MegawaysBig Top Bonanza MegawaysDance with the DevilDisco Mania Megaways Merge, FruitopolisJudge and Jury MegawaysMax Chance and the Safari SecretsNunchucks ChickenWitchin Winnin. За квалифициращи залози ще се считат тези, които са поставени на изброените игри.

Ще получите вашата печалба от всяко дневно класиране като свободен баланс, като за това не се налага разиграване. Пълните правила и условия, всички печалби, класации и награди са налични на winbet.bg.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!