betmarket-nepreporachani-img betmarket-nepreporachani-img-sm

Winbet с Ексклузивен Турнир - до 40 000 лв. За Игрите на Skywind

cover photo

Поредната изненада от WINBET очаква най-верните потребители, само на winbet.bg. Представяме Ви Ексклузивен турнир, предоставящ печалби до 40 000 лева. Промоцията вече стартира на 10 април и ще приключи на 16 април, точно в 23:59 часа.

Забавлявайте се и печелете чрез функцията „Купи бонус“, която се отнася за подбрана селекция на игри от Skywind, които можете да намерите в секцията Казино на уебсайта на оператора. В тази промоция ще се зачитат единствено печалби, направени с Bonus Buy. При направена печалба, която не е осъществена с тази функция, Организаторът няма да я зачита като валидна за турнира.

Ако се класирате сред 50-те клиента, които имат най-голям сбор спечелени награди, вие ще имате уникалния шанс да участвате в дневните класирания и генералното класиране на WNBET, обхващащи цялата промоция.

Можете да избирате от следните 12 игри на Skywind, за да участвате в турнира: 8 Tigers Gold Megaways, Alive Megaways, Big Buffalo Badlands, Big Buffalo Megaways, Big Top Bonanza Megaways, Dance with the Devil, Disco Mania Megaways Merge, Fruitopolis, Judge and Jury Megaways, Max Chance and the Safari Secrets, Nunchucks Chicken, Witchin Winnin. За квалифициращи залози ще се считат тези, които са поставени на изброените игри.

Ще получите вашата печалба от всяко дневно класиране като свободен баланс, като за това не се налага разиграване. Пълните правила и условия, всички печалби, класации и награди са налични на winbet.bg.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Виж Още

5/5 (1  votes )

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

+18 | Важат условия и правила
Вземете 550лв. Бонус
Бонус Код: ****** Вземи сега